live video – conferință de presă a consiliului județean sibiu la turnu roșu. vezi în direct la ora 10.00!

Președintele Consiliului Județean Sibiu, Ioan Cindrea, prezintă de la ora 10.00 detalii despre poiectul de modernizare și reabilitare la Centrul de Plasament pentru Copilul cu dizabilități de la Turnu Roșu. Site-ul nostru transmite live conferința de presă.

 

Centrul dispune de 55 de locuri.

Beneficiarii sunt copii si tineri de ambele sexe cu varsta intre 3 si 18 ani, care urmeaza o forma de invatamant special, aflati in dificultate. Acesti tineri au domiciliul sau au fost identificati pe raza judetului Sibiu.

Furnizarea serviciilor sociale se face pe baza unui contract incheiat intre Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copiilor (DGASPC) Sibiu, Centrul de Plasament Turnu Rosu si parintii, reprezentantii legali ai copilului sau chiar tanarul peste 18 ani, daca acesta are capacitate de exercitiu.

Finantarea activitatilor Centrului se face de la bugetul de stat, bugetul Consiliului Judetean Sibiu, din donatii, sponsorizari si alte forme private de contributii banesti sau in natura O alta sursa de finantare pot fi fonduri externe rambursabile sau nerambursabile sau alte venituri, in conditiile legii.

VEZI MAI JOS ÎNREGISTRAREA DE LA CONFERINȚA DE PRESĂ!

Ultima oră

Comentariul meu