horoscop noiembrie 2014: ce spun astrele despre sanatate si bani in functie de zodie

Horoscop noiembrie 2014, citeste horosacopul lunii noiembrie 2014 si afla ce ti-au prezis astrele in penultima luna din an.

Horoscop lunar berbec noiembrie 2014
Cei nascuti in zodia Berbec, isi pot rotunji conturile cu venituri suplimentare. Este bine sa nu va grabiti sa actionati pripit, iar luna Noiembrie este buna pentru odihna sau activitati placute. Aceasta perioada va poate aduce o calatorie, bani si bucurie. Puteti sa va odihniti intr-o vacanta in strainatate.

Horoscop lunar taur noiembrie 2014
Nu investiti luna asta in asociatii netestate si neexplorate pentru ca rezultatele vor fi minime. Feriti-va de speculatii pentru ca puteti pierde multi bani. La inceputul lunii va trebui sa luptati din greu pentru a reusi. Norocul va aduce aproape oameni importanti: avocati, activisti politici si sociali, artisti. Aspectul lor va fi observat si amintit. Nu este bine ca la inceputul lunii sa va grabiti cu nimic. Daca actionati in graba, riscati sa ajungeti la pierderi. Fiti atenti la sanatatea dvs pentru ca iubirea merge bine.

Horoscop lunar gemeni noiembrie 2014
In aceasta perioada, aveti posibilitatea sa va evidentiati cariera profesionala. Aveti gandirea agera si probabil din cauza asta veti obtine sprijin, care va contribui la cresterea abilitatilor dumneavoastra in afaceri. Impreuna cu capacitatea financiara se va stabiliza numele dvs. Puteti semna unele contracte avantajoase. Apetitul pentru placere va impinge la costuri mai mari.

Horoscop lunar rac noiembrie 2014
Ies la iveala problemele dvs uzuale care par de nerezolvat. Unele dintre acestea sunt intr-adevar grave, dar unii dintre dvs exagereaza. Daca incercati sa remediati, veti scapa de cel putin o problema si veti avea noroc pe viitor. Cel putin, speram sa dati bani pe lucruri utile. Conexiunile de afaceri vor fi mari, iar rezultatele sunt discutabile.

Horoscop lunar leu noiembrie 2014
Pasiunea cu care aplicati ideile in practica, va creeaza o impresie buna in fata celor care depind de dvs. Conflictele cu rudele va poate intarzia o decizie deja planificata si care poate fi cruciala. Aspiratiile pentru mai multa distractie si divertisment va aduce cheltuieli si energie pierduta. Sunteti prea extravagant si neglijent cu banii. Fiti mai tact si tolerant cu ceilalti.

Citeste restul horoscopului pe BEWOMAN.RO

Ultima oră

Comentariul meu