mesajul medicilor sibieni după moartea doctorului ioan baier

Spitalul Clinic Județean Sibiu a dat publicității un mesaj de condoleanțe după dispariția subită a medicului Ioan Baier. Managerul Vasile Spinean își exprimă și el regretul dispariției fulgerătoare a reputatului chirurg sibian.

 

Iată mesajul Spitalului Județean Sibiu:

„Am primit cu profundă tristeţe vestea dispariţiei dintre noi a dlui. Prof. Univ. Dr. Ioan Baier care a fost înainte de toate, un om de o calitate deosebită. În urma sa rămâne o carieră de excepţie, o viaţă în slujba oamenilor, o activitate realizată cu pasiune şi pricepere.

Medicina românească şi Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu pierd, din păcate, un profesionist desăvârşit, dedicat până în ultima clipă meseriei sale. Contribuţia sa la dezvoltarea Secţiei Clinice Ortopedie a SCJU Sibiu, pe care a condus-o, a fost una imensă, aceasta prinzând practic viaţă sub ochii săi şi ajungând la rezultate de excepţie.

Nu în ultimul rând, trebuie menţionată şi cariera sa didactică impresionantă, prin care a asigurat continuitate meseriei pe care a iubit-o atât de mult, pregătind noi generaţii de profesionişti.

Este un moment greu, în primul rând pentru familie, dar şi pentru toţi cei care l-au cunoscut şi nu ne rămâne decât să-i mulţumim pentru tot ceea ce a făcut pentru spitalul din Sibiu, pentru medicină şi oameni şi să ni-l amintim mereu cu admiraţie şi respect”

Dr. Vasile Spinean

Manager SCJU Sibiu

 

Ultima oră

Comentariul meu