klaus iohannis: motivul pentru care româniei îi merge rău este acela că este prost condusă

Mergând prin ţară, de foarte multe ori îmi spun oamenii că la noi nu se poate, că la noi este altfel. Cu astfel de mituri trebuie să terminăm fiindcă la noi se poateÎn toată România se poate dacă vrem.

 

Mai rău, spun unii că ne merge rău fiindcă aşa merităm. Fals! Nouă ne merge rău fiindcă suntem prost conduşi. Cei care ne conduc greşesc. Aceasta este cauza de ce ne merge rău. Eu vă propun să combatem acest mers rău cu România lucrului bine făcut.

Există speranţă pentru România, însă trebuie schimbat modul în care se face politică, astfel încât să existe o mai mare aplecare asupra problemelor. Eu nu vreau încă o generaţie de sacrificiu, eu vreau o Românie a lucrului bine făcut în care toată lumea îşi permite să trăiască normal. Vă propun un preşedinte care vine cu un alt comportament, care abordează lucrurile cu seriozitate şi nu cu spectacol. Se poate. Putem împreună să construim România normală, România lucrului bine făcut.

Din toate sondajele rezultă că în afară de mine mai este şi primul-ministru care intră în turul doi. Primul-ministru Ponta, o tânără speranţă a politicii româneşti, s-a spus pe vremuri… Şi ce a obţinut? A dezamăgita promis şi nu a făcutA dovedit că este omul sistemului, este împins în faţă de baronii care îl dirijează.

Nu ne mai permitem să pierdem timpul. Nu vreau să ajungem în 2018 sau în 2019 și românii să întrebe: ce ați făcut până acum, timp de 30 de ani, cu această țară.

Iar răspunsul să fie: mai nimic sau prea puțin. Pentru că am fost prea ocupați cu scandalul zilnic, cu căutatul agenților acoperiți, cu speculațiile și scenariile, cu mizele mici și orgoliile mărunte.

Vreau ca în 2018 și 2019 românii să simtă deja că trăiesc într-o țară a lucrurilor bine făcute, o țară occidentală, în care se simt respectați și demni. Că România merge pe un drum, cu obiective precise și că generațiile următoare au un viitor.

Sunt câteva domenii importante în raport cu care, ca Președinte, mă angajez să fiu garant. Iar când spun„garant”, înțeleg prin asta că voi fi ferm în fața oricăror abuzuri sau derapaje, din partea oricui.

(PUBLICITATE ELECTORALĂ)

Ultima oră

Comentariul meu