foto accident în lanț la mediaș. trei mașini implicate, patru persoane rănite!

Trei maşini au fost implicate în această dimineaţă într-un accident rutier, în municipiul Mediaş. Patru persoane au fost uşor rănite.

 

În dimineaţa acestei zile, în jurul orei 08.00, pe str. Şos. Sibiului din municipiul Mediaş s-a produs un accident rutier în următoarele împrejurări:

Un conducător auto în vârstă de 82 de ani, domiciliat în localitatea Blăjel, în timp ce conducea autoturismul pe strada Şoseaua Sibiului având direcţia de deplasare spre ieşirea din Mediaş, pe fondul nepăstrării distanţei regulamentare în mers a intrat în coliziune cu un autoturism oprit regulamentar în dreptul unei treceri pentru pietoni, autoturism pe care îl proiectează în altă maşină oprită regulamentar în dreptul aceleiaşi treceri pentru pietoni. Trei maşini au fost astfel, implicate într-o coliziune faţă-spate.accident  medias 2

”În urma accidentului rutier a rezultat avarierea celor trei autovehicule şi rănirea uşoară a patru persoane, pasagere în autoturisme”, spune Luciana Balteș, purtător de cuvânt la IPJ Sibiu.

Conducătorii auto nu se aflau sub influenţa băuturilor alcoolice. Cercetările sunt continuate de poliţiştii rutieri.

 

Ultima oră

Comentariul meu