Telekom Romania vine cu cea mai importanta schimbare in Romania, ceva ce nu a mai existat la noi in tara, Trio SIM-ul, un concept nemaivazut pe piata locala.
TELEKOM VREA SA CUTREMURE PIATA DIN ROMANIA! CARE SUNT OFERTELE PENTRU ROMANI!
TELEKOM TE ANGAJEAZA URGENT! VEZI CE CAUTA IN TOATE ORASELE!
Telekom Romania anunta disponibilitatea Trio SIM-ului compatibil 4G, in exclusivitate pe piata locala. “Telekom Romania continua eforturile de simplificare a experientei utilizatorului, in contextul procesului de rebranding”, se spune intr-un comunicat al companiei.
Trio SIM-ul este o cartela SIM personalizata care poate fi folosita fie ca SIM standard, nanoSIM sau microSIM, in functie de telefon.
Acest design elimina necesitatea utilizatorului de a solicita in magazine ajustarea cardurilor – de acum inainte, tot ce au de facut utilizatorii este sa parcurga cu atentie instructiunile si sa decupeze cartela SIM la dimensiunea potrivita pentru slot-ul telefonului: standard, micro sau nano.
De la introducerea sloturilor pentru nanoSIM-uri in smartphone-uri, atat utilizatorii, cat si comerciantii s-au confruntat cu incompatibilitatea cartelelor SIM potrivite cu noile telefoane. Noul Trio SIM rezolva acest aspect prin caracterul sau modular.
Trio SIM-ul va imbunatati experienta utilizatorilor in ceea ce priveste montarea cartelei SIM intr-un nou telefon si va economisi bani si timp pentru clienti.
Sursa: realitatea.net
>>>mergi la sursa articolului

Ultima oră

Comentariul meu

Publică