boala “fara leac” alungata de bananele prea coapte cu puncte negre

Bananele coapte in exces cu pete negre au inceput sa se vanda foarte bine si nu e de mirare. Cercetatorii sustin ca ele lupta cu succes contra cancerului.

Fructele prea coapte, care sunt, de obicei, oferite la preturi reduse si multi le arunca cu dispret la gunoi, sunt un medicament miracol spun specialistii.

Cea mai recenta descoperire a comunitatii medicale a dovedit ca banana contine factorul de necroza tumorala, care lupta cu diferite celulele normale, inclusiv a cancerului. Fructele exotice au mai multe forte pentru a distruge celulele anti-cancer, comparativ cu struguri, mere, pepeni verzi, ananas si pere.

In concluzie, oamenii bolnavi care cumpara numai fructele galbene coapte cu pete pe coaja, sunt mai putini susceptibili la boli. Cu cat o banana este mai coapta, cu atat are mai multe proprietati anti-cancer, sustin oamenii de stiinta care au studiat in detaliu proprietatile curative ale acestor fructe.

“Pana de curand, nu prea se vindeu banane cu puncte negre pe coaja. Le separam de cele verzi sau le vindeam cu pret de aproape doua ori mai ieftin. Acest lucru nu se mai intampla acum”, a spus furnizor de piata multumit. Un vanzator a pus pret normal pe bananele coapte si a scris ca au proprietati de vindecare.

Bananele au fost mult timp recunoscute de catre experti ca un prieten al inimii si stomacului. Este singurul fruct care nu otraveste stomacul si nu aduce infectie. Chiar si o banana pe zi intareste sistemul imunitar, spun clar medicii.

Citeste mai mult pe www.imaginea.info

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. Cine sa mai inteleaga ceva din articolul asta?

    Domnu’ Cristi, ati citit ce-ati scris?

    „banana contine factorul de necroza tumorala, care lupta cu diferite celulele normale, inclusiv a cancerului”
    ADICA LUPTA CU CELULELE NORMALE? ADICA CELE SANATOASE???
    „Fructele exotice au mai multe forte pentru a distruge celulele anti-cancer”
    ADICA BANANELE DISTRUG CELULELE CARE INSANATOSESC BOLNAVII? NU CRED CA CINEVA VREA SA I SE DISTRUGA CELULELE ANTI-CANCER CI CELULELE CANCERIGENE.
    „in concluzie, oamenii bolnavi care cumpara numai fructele galbene coapte cu pete pe coaja, sunt mai putini susceptibili la boli”
    IN CONCLUZIE…. PAI ORI SUNT BOLNAVI, ORI SUNT MAI PUTIN CAPABILI DE BOLI???
    POT FI BOLNAVI CARE SUNT PE CALE SA SE INSANATOSEASCA DACA MANANCA BANANE SAU POTI FI OAMENI SANATOSI CARE NU SUNT SUSCEPTIBILI DE BOLI, NU-I ASA?
    „Cu cat o banana este mai coapta, cu atat are mai multe proprietati anti-cancer…”
    PAI MAI DEVREME DISTRUGEA CELULELE ANTI-CANCER, ACUM ARE PROPRIETATI ANTI-CANCER?
    SE AUTO-DISTRUGE???

    De ce ma mai mir de perlele de la BAC? Pai daca si elevii de liceu citesc articole scrise cu creierul deconectat, cum sa nu li se para normal sa scrie cu non-sensuri in lucrarile de BAC?

    Norocul meu a fost ca am terminat liceul inainte ca domnu’ cristi sa dea bacu si sa ne scrie noua cu perle la ora de sibiu, ca la ora de Romana a lipsit.