FOTO: Titi Aur, super show auto pe două roți pe Transfăgărășan. Uite ce a ieșit!

Pilotul și totodată multiplul campion național Titi Aur a reușit să meargă peste doi kilometri, pe două roți, pe Transfăgărășan la volanul unui BMW, în cadrul Sibiu Rally Challenge.

 

„Am încercat, am sperat că merg până sus. Din păcate, am avut o mică problemă și mașina nu a mai vrut să mai tragă, dar marea problemă a fost că se supraîncălzesc cauciucurile. Scenariul a fost, eventual, să opresc, să schimb cauciucurile, având rampa și mașina de asistență după mine, dar având și o mică problemă, fiind panta foarte mare, nu mai puteam să o pun pe două roți, acolo unde s-a oprit.

 

Am reușit să merg, probabil, doi kilometri — doi kilometri și ceva. Mi-ar fi plăcut să ajung până sus”, a declarat sâmbătă, imediat după ce a ajuns la sosire, Titi Aur.

 

A fost prima dată în România când un pilot a parcurs o distanță atât de lungă, pe două roți, pe Transfăgărășan. Inițial, Titi Aur își propusese să meargă opt kilometri, doar pe două roți ale BMW-ului său. De asemenea, sâmbătă a fost prima dată când s-a organizat un raliu pe Transfăgărășan, în județul Sibiu. La start s-au prezentat 38 de piloți din cinci țări.bmw2

Spectacolul automobilistic a fost urmărit de sute de sibieni și turiști, care au urcat la Bâlea Lac sau pe Transfăgărășan, pentru a urmări acest raliu. Festivitatea de premiere va avea loc sâmbătă seara, la ora 19,00, în Piața Mare din centrul Sibiului, unde sunt așteptați toți piloții.

Sursa: agerpres.ro

 

Ultima oră

Comentariul meu