ÎN DIRECT Conferința de presă Sibiu Rally Challenge. Totul despre raliul din weekend! (ORA 16:30)

Vineri, 10 octombrie, incepand cu ora 16:30 are loc conferinta de presa oficiala de dinaintea Sibiu Rally Challenge. Conferinta se va desfasura in centrul de presa amplasat in incinta Primariei Municipiului Sibiu (CENTRUL INFO) din Piata Mare a orasului.

 

 

Sibiu Rally Challenge, un eveniment inspirat din celebrul Festival al Vitezei de la Goodwood, va reuni piloţi de top, masini de competiție, mașini istorice și oameni din industria auto într-un spectacol total care va dura 4 zile.

Prima ediție a Sibiu Rally Challenge se va desfășura în perioada 9 – 12 octombrie, în locații deja foarte cunoscute de pasionații de sporturi cu motor: Piața Mare din Sibiu, speciala Păltiniș care va fi parcursă în nocturnă, celebrul Transfăgărășan și circuitul de rally cross.

Vineri sunt programate startul festiv, parada mașinilor pe străzile din centrul orașului și prima provocare: speciala Păltiniș în nocturnă.

Ziua de sâmbătă este dedicată „celui mai spectaculos drum din lume” – Tranfăgărășan – care va găzdui în premieră o competiție auto pe partea dinspre Sibiu.

Sibiu Rally Challenge se va încheia duminică, pe circuitul de rally cross, cu confruntarea celor mai buni piloți într-o cursă similară cu celebra Cursa Campionilor.

VEZI MAI JOS ÎNREGISTRAREA CONFERINȚEI DE PRESĂ!

Ultima oră

Comentariul meu