invitație la retro parada toamnei, în centrul istoric al sibiului

Retromobil Club Romania organizeaza Retro Parada Toamnei, ultimul eveniment din acest an dedicat vehiculelor istorice, in 23 de orase. La Sibiu evenimentul are loc în Piața Mică, pe data de 11 octombrie.

In 20 dintre orașe evenimentul este programat sambata 11 octombrie exceptie facand Craiova (12 OCT) , Odorheiu Secuiesc (12 OCT), Iasi (18 OCT) si Targu Mures (10/11 OCT).
La eveniment si-au anuntat participarea peste 650 de vehicule istorice, un record de participare.
La Bucuresti expozitia este organizata intr-o noua locatie, Parcul Lumea Copiilor (Palatul Copiilor – schema de acces atasata), cu sprijinul Primariei Sector 4.
La Timisoara evenimentul va avea si in acest an un caracter international fiind invitati colectionari din Serbia si Ungaria.
La Targu Mures expozitia se va desfasura pe durata a doua zile in cea de-a treia fiind programat un raliu de regularitate cu finish-ul la Odorheiu Secuiesc. La Ploiesti si Craiova vor putea fi admirate si camioane.
Iesenii au amanat evenimentul cu o saptamana pentru a evita suprapunerea cu ceremoniile ocazionate de Sf. Paraschieva.
La Sibiu evenimentul este inclus in Sibiu Rally Challenge și va avea loc în Piața Mică a orașului, pe 11 octombrie începând cu ora 10.00.
Evenimentul va fi organizat in premiera in orasele Bacau, Caciulata, Odorheiu Secuiesc si Vaslui.

Ultima oră

Comentariul meu