video foto crimă macabră la porumbacu. un cioban, omorât și aruncat pe câmp de alți trei colegi

Un cioban din județul Sibiu a fost omorât în bătaie, iar trupul neînsuflețit a fost aruncat intr-un lan de porumb de langa stana la care acesta lucra în localitatea Porumbacu de Jos.

 

Autorii omorului sunt trei colegi ai ciobanului si ei   angajati la aceasi stana. Acestia ar fi fost invidiosi pentru ca ciobanul era muncitor si era   mai bine vazut decat ei in ochii   sefului. Crima a avut loc la inceputul verii, insa abia abia acum a fost descoperita, dupa ce unul dintre criminali a marturisit totul.

Martorii povestesc ca cei trei ciobani, ameititi bine de aburii alcoolului   au hotarat sa-l omoare pe ultimul cioban angajat la stana, un tanar de 30 de ani.

Crima a avut loc la inceputul lunii iunie.   Ciobanii au scapat rapid de cadavru si l-au anuntat pe patron ca   tanarul angajat de curand la stana   ar fi fugit.

Tot la un pahar de bautura adevarul a iesit la iveala dupa ce unul dintre ciobani a inceput sa se laude cu crima pe care a comis-o.crima la sibiu

Un martor care a asistat la discutie l-a sunat pe patronul celor trei barbati, iar acesta din urma a anuntat politia

”Îintr-un lan de porumb s-au gasit niste oase provenind de la un cadavru de sex barbatesc. S-au gasit niste oase intr-o faza avansata de degradare”, a spus Ioan Botoc, procuror de caz.

Cei trei ciobani au fost arestati, urmand sa fie cercetati pentru omor deoseibt de grav.
[fvplayer src=”http://youtube.com/watch?v=YvX5sQ_jKMQ”]

Ultima oră

Comentariul meu