echipa sibiu rally team va fi prezenta la sibiu rally challenge

Desi asteptarile au fost mari legate de Raliul Sibiului 2014, totul se va rezuma la un challenge ce va avea loc in perioada 09-12.10.2014 pe trasee spectaculoase. Proba Paltinis se va desfasura vineri la lumina farurilor.

 

In anii precedenti aceasta speciala a fost un adevarat stadion cu mii de oameni pe marginea drumului.

Drumul spre nori –TRANSFAGARASANUL-este o alta provocare care sigur va starnii un interes mare.

“Am parcurs “Transfagarasanul”in regim de cursa dar pe partea dinspre judetul Arges.Si acel drum este spectaculos si periculos dar partea dinspre Sibiu este mult mai atractiva atat pentru sportivi cat si pentru concurenti.”ne-a declarat seful echipei sibiene Dan Magos.

Echipa Sibiu Rally Team va fi la start cu doua echipaje.Dan Magos-Dragos Ghigolea va concura pe un recent achizitionat Suzuki Ignis.Celalalt echipaj va unul inedit format din pilotul de VTM Gabi Miclaus si unul dintre mecanicii de baza ai echipei-Marius Popescu care a lasat parcul de service pentru masina de competitie care va fi o Dacie 1410 Sport care pastreaza doar caroseria originala.

Tot echipa sibiana va acorda sprijin logistic si altor echipaje care vor lua startul la acest festival al motorsportului.

Ultima oră

Comentariul meu