falsul starbucks sibiu de pe facebook: nu e pe lista cafenelelor autorizate de primărie anul acesta!

Municipalitatea sibiană ne-a informat oficial că firma care deține licența de franciză în România pentru cunoscutul lanț internațional de cafenele Starbucks NU a depus nicio cerere de autorizație pentru o unitate care să funcționeze în Sibiu.

 

Concluzia că pagina de Facebook apărută sub denumirea de Starbucks Coffee Sibiu este mai mult o glumă proastă a unui internaut decât una de informare oficială, prinde contur din ce în ce mai mult.

Ora de Sibiu a solicitat Primăriei Sibiu informații, vizavi de autorizarea unei unități de tip cafenea, pe numele firmei care deține franciza Starbucks în România.

Răspunsul a fost unul negativ. ”Firma S.C. MARINOPOULOS COFFEE COMPANY III S.R.L nu a obținut anul acesta  și nici nu are în prezent depusă o cerere pentru eliberarea acordului de funcționare a unui societăți comerciale în municipiul Sibiu”, spune Mirela Gligore, purtător de cuvânt la Primăria Sibiu.

Totuși Starbucks România menține suspansul în privința apariției unei cafenele a acestui lanț în viitorul apropiat la Sibiu. ”Vis-a-vis de intenția de deschidere nu putem da nici o informație, momentan”, mai spus reprezentanții Starbucks.

NU RATA: Starbucks fantomă la Sibiu? Uite poziția oficială a companiei!

În condițiile în care cei de la Starbucks România ne-au informat și ei că pagina de facebook nu e administrată de vreun partener Starbucks, pagina înființată luna trecută este cel mai probabil un fals.

CITEȘTE SI : PAGINA DE FACEBOOK STRABUCKS SIBIU ANUNȚĂ LANSAREA CAFENELEI STARBUCKS LA SIBIU

Zeci de autorizații pentru cafenele, restaurante și baruri

Sibiul se dovedește a fi un oraș în care unitățile de tip bar, cafenea și restaurant sunt la mare căutare.

Numai în acest an primăria a eliberat peste 80 de acorduri de funcționare pentru astfel de unități.

VEZI ȘI: Starbucks Coffee la Sibiu? S-a anunțat când va fi inaugurarea!

”Anul acesta au fost eliberate până în prezent 82 de acorduri de funcționare pentru deschiderea unor unități de alimentație publică în municipiul Sibiu (baruri, restaurante, cafenele, fast-food, etc)”, mai spune Mirela Gligore, purtător de cuvânt la primăria Sibiu.

 

Ultima oră

Comentariul meu