mircea cazan: până şi sorin oprescu a declanşat o campanie murdară împotriva pnl şi a lui klaus johannis

Liderul PNL Sibiu spune că actuala campanie electorală promovată de PSD în favoarea candidatului Victor Ponta devine pe zi ce trece tot mai murdară, deşi în urmă cu câteva zile, Klaus Johannis, candidatul ACL a făcut un apel la o campanie civilizată şi la o dezbatere pe proiecte şi programe.

 

Iată comunicatul de presă al lui Mircea Cazan:

Aşa cum ne-a obişnuit, Victor Ponta este lipsit de curaj să iasă la luptă cu principalul contracandiat şi utilizează terţe persoane şi situaţii deosebite prin care trec anumite segmente ale populaţiei în campania sa murdară.

Luni, 6 octombrie, primarul capitalei, Sorin Oprescu, atât pentru a acoperi incompetenţa de care dă dovadă, dar şi pentru a-şi servi superiorul, a lansat în public o manipulare ordinară. „Consider că acţiunea Distrigaz Sud Reţele este forţată de diverse interese. Nu vreau să nominalizez, dar se simte un vânt liberal, atât în refuzul consilierilor generali PNL de a vota hotarârea legată de fuziunea RADET-ELCEN de saptamâna trecuta, cât şi în deciziile celor de la GDF Suez…”, a declarat Sorin Oprescu, referindu-se la sistarea apei calde în 4 sectoare din Bucureşti.

Îi atrag atenţia primarului Sorin Oprescu că problemele legate de „criza apei calde” îi sunt direct imputabile pentru că ţin de atribuţiile sale. În ceea ce priveşte votul din Consiliul General, nu înţeleg de ce are nevoie şi de voturile PNL, din moment ce există o majoritate PSD-PMP care votează proiectele sale şi linia Guvernului. Nu în ultimul rând, Sorin Oprescu, cade în ridicol acuzând compania de distribuţie a gazului de implicare politică.

În cazul în care în zilele următoare va fi din nou sistată apa caldă în Bucureşti, îl putem acuza pe Sorin Oprescu nu doar de incompetenţă şi perfidie , ci şi de o acţiune premeditată de provocare a opririi apei calde pentru a genera în rândul populaţiei Bucureştiului o stare de ostilitate împotriva PNL şi implicit împotriva candidatului Klaus Johannis.

Preşedinte PNL Sibiu , Co-Preşedinte ACL Sibiu , Mircea Cazan

Ultima oră

Comentariul meu