klaus iohannis: ”cine n-a făcut nimic ca prim-ministru, nu va face nici ca preşedinte”

Klaus Iohannis dezvăluie strategia sa de campanie: nu va lupta cu Victor Ponta ci cu felul în care se face politică, cu minciuna, demagogia şi promisiunile false.

 

În prima săptămână de campanie, candidatul ACL spune că România lucrului bine făcut” înseamnă o țară care își prețuiește tinerii și știe să-și țină acasă specialiștii din educație, din cercetare, din sănătate; o țară în care părinții nu trăiesc cu frica zilei de mâine, iar copiii nu cresc singuri pentru că părinții le-au plecat în străinătate”.

Pentru a avea o astfel de ţară este nevoie de muncă, seriozitate şi respecatarea promisiunilor! Victor Ponta nu şi-a respectat promisiunile făcute celor care l-au trimis în Parlament, nu şi-a respectat nici măcar un angajament luat în calitate de premier. Klaus Iohannis spune că momentul în care faci astfel de promisiuni nu le faci pentru presă, în acel moment faci un contract cu cetăţenii. Din păcate Victor Ponta a încălcat acest contract de nenumărate ori. Ceea ce înseamnă că un astfel de ”partener” nu mai este credibil şi trebuie sancţionat. Iar electoratul îl va sancţiona la vot!”

„Cine n-a făcut nimic ca prim-ministru, nu va face nimic nici ca președinte.”

Klaus Iohannis vine în faţa românilor cu fapte, cu proiecte reale. Sibienii pot confirma că primarul lor a atras noi investiţii, a creat locuri de muncă, a redus şomajul în judeţ şi şi-a respectat toate promisiunile.

Pe Klaus Iohannis nu-l văd sibienii zi de zi la şezătorile din studiourile TV, aşa cum ne-a obişnuit premierul V. Ponta. Când te gândeşti la Klaus Iohannis te gândeşti la Sibiul – capitală europeanăo primărie performantă, un om de cuvânt, un primar care respectă cetăţenii şi este respectat de sibieni.

Odată cu înfrângerea lui Ponta, în cursa pentru Cotroceni vor primi o lovitură grea toate găştile de partid care ţin România în loc de la dezvoltare. România are nevoie de un preşedinte capabil, care munceşte şi nu face scandal.

Românii merită mai mult. Merită un preşedinte care să muncească, nu să se certe la TV. Un preşedinte cu viziune, nu un „robot” care să facă promisiuni în funcţie de interesele personale şi care să se dezică de ele imediat ce a obţinut votul cetăţeanului. La Cotroceni vom trimite un preşedinte care să aducă prosperitatea în toată România, un preşedinte cu viziune pentru ţară, nu pentru propriile găşti de partid!

 

(PUBLICITATE ELECTORALĂ)

Ultima oră

Comentariul meu