ea este ana și are nevoie de ajutor! poveste cutremurătoate pentru micuța de 5 ani!

Ana are 5 ani si este o eroina. Ii plac super-eroii si si-a insusit din calitatile lor. Este un copil minunat care te cucereste cu zambetul cald si dorinta de a trai. Drama ei a inceput acum 2 ani cand in concediul de la mare, Ana a facut prima criza de epilepsie.

 

Nimic atat de grav incat sa o duca de urgenta la spital. Indata ce au venit acasa de la mare, Ana a mai facut o criza, de data aceasta una mai agresiva. Mami a dus-o de urgenta la spital. Dupa o serie de teste, medicii au diagnosticat-o cu epilepsie.

Ana a inceput tratamentul cu medicatia specifica. Rezultatele intarziau sa apara. Medicii au incercat toate antieplilepticele posibile. RMN-ul iesea bine, asa ca nu se mai stia de ce Ana nu era mai bine si de ce crizele de epilepsie reveneau.

A trecut timpul si acum cateva luni Ana a inceput sa se simta din ce in ce mai rau….mana dreapta incepuse sa isi piarda din putere…Au mers de urgenta din nou la medic. Un nou RMN le-a fost recomandat. Aici au iesit deja modificari. Si tot dupa acest RMN a fost diagnosticata cu Sindrom Rasmussen.

O boala rara, cumplita si care inflameaza jumatate din emisfera cerebrala atat de tare incat organismul nu poate rezista. Ana este din ce in ce mai rau…mersul si orice activitate motorie isi pierde din neuroni, se atrofiaza. Daca nu se intervine la timp, nu exista sanse de supravietuire. Deja este tarziu pentru Ana si operatia de extirpare a jumatatii creierului se poate face in afara tarii doar. Speram sa fie decontata si speram ca Ana sa reuseasca cu ajutorul nostru sa stranga suma de care are nevoie pentru investigatiile pre-operatorii.

Acestea vor simula operatia la care ea va fi supusa si costa in jur de 35 000 de euro. O suma mult prea mare pentru ei. Ana va pleca in Noiembrie in Germania. Pana atunci, trebuie sa stranga banii de care are nevoie.

Dati pentru ea un sms de 2 euro la numarul 8848 si fiti sansa ei la viata.

Suma alocata cauzei este de 2 Euro.

Nu se percepe TVA pentru donatiile de pe abonament.

 

In retelele Telekom Romania Mobile si Orange, pentru cartelele preplatite, TVA-ul a fost retinut la achizitionarea creditului.

Pentru donatiile de pe cartele preplatite, in reteaua Vodafone utilizatorii nu platesc TVA.

De asemenea, puteti dona (Ana va multumeste si pentru acest gest minunat) prin Telekom Romania, telefonie fixa, formand :
0 900 900 301- 10 euro/apel
0 900 900 303 – 3 euro/apel
0 900 900 305 – 5 euro/apel
*Nu se percepe TVA.

Prin PayPal (pentru romanii din strainatate). Mentionati numele copilului.

Sau direct, in contul Fundatiei Mereu Aproape, cu mentiunea “Ana Coman”

CIF 18212553:
în lei: RO 05 BRDE 450 SV 0729 533 4500,
în Euro: RO 31 BRDE 450 SV 2376 153 4500
deschise la BRD GSG SMCC, cod SWIFT BRDEROBU

 

Ultima oră

Comentariul meu