biciclist lovit de o maşină pe strada filosofilor. ciclistul era băut!
Foto Arhivă

Un biciclist a fost accidentat de un autoturism în această zi, în municipiul Sibiu. Biciclistul se afla sub influenţa băuturilor alcoolice – 0,76 mg/l alcool pur în aerul expirat, dar vinovat de accident este şoferul maşinii care l-a lovit.

 

Astăzi, în jurul orei 13.30, în municipiul Sibiu, un sibian în vârstă de 53 de ani a condus autoturismul pe strada Filozofilor, iar la intersecţia cu Piaţa Armelor nu a acordat prioritate şi a intrat în coliziune cu o biciletă condusă regulamentar de un alt sibian în vârstă de 32 de ani. Accidentul s-a soldat cu rănirea biciclistului, care a fost transportat la Spitalul Clinic Judeţean Sibiu, fără a rămâne internat.

„Conducătorul auto nu consumase alcool înainte de a se urca la volan, în schimb, la testarea cu etilotestul a biciclistului, rezulatul a fost de 0,76 mg/l alcool pur în aerul expirat”, spune Luciana Balteş, de la IPJ Sibiu.

Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii de către conducătorul auto a infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

foto arhiva

Ultima oră

Comentariul meu