ce se intampla daca bei suc de patrunjel crud amestecat cu suc de morcov

Patrunjelul este bogat in uleiuri esentiale, caroten, vitamina C si flavonoide, care il fac util in tratamentul multor boli.

Tratamentul cu patrunjel este utilizat intr-o gramada de boli, iar sucul plantei ajuta la schimbul de oxigen, mentine tiroida normala si glandele suprarenale.

Patrunjel stimuleaza activitatea tractului gastro-intestinal. Tratamentul cu patrunjel este folosit pentru ameliorarea problemelor urinare, mai ales la barbatii care au probleme cu prostata.

Sucul de plante actioneaza diuretic si echilibreaza pofta de mancare, normalizeaza ciclul menstrual, imbunatateste sistemul respirator si activitatile cardiace. Medicina populara este considerata un afrodisiac natural.

Tratamentul cu patrunjel si cu sucul plantei, se aplica in hipertensiune, edem si spalarea cauzata de probleme cardiace si renale, precum si guta. Exista chiar o dieta cu suc de patrunjel care ajuta pierderea in greutate.

Amestecul de suc de patrunjel cu iaurt, consumat in timpul zilei, stimuleaza toate procesele de drenaj din organism, elimina toxinele si va inlatura kilogramele in plus mai repede. Cu toate acestea, trebuie sa fiti atenti sa nu depasiti 60 de grame de suc de patrunjel pe zi, pentru ca dozele mai mari pot duce la anumite probleme.

Citeste mai mult pe www.imaginea.info

Ultima oră

Comentariul meu