live-video vineri pe ora de sibiu: iohannis lansează prima sa carte! (orarul transmisiilor)

Ora de Sibiu are programate astăzi două transmisii în direct. Este vorba de inaugurarea unui nou loc de joacă în Valea Aurie și de lansarea cărții autobiografice a primarului Klaus Iohannis.

 

Ora de Sibiu înbunătățește începând din această săptămână informațiile oferite publicului cititor. Site-un nostru va trasmite ÎN DIRECT cele mai importante evenimente publice, culturale, sportive și de altă natură în sistem live-video care au loc în Sibiu și nu numai.

 

Astfel vă vom oferi posibilitatea de a vedea ”pe viu”, conferințe de presă, evenimente culturale, sportive, întâlniri de afaceri, lansări de carte, vernisaje de expoziții, etc.

 

PROGRAM TRANSMISII LIVE, VINERI 3 OCTOMBRIE:

  LANSARE CARTE KLAUS IOHANNIS – ORA 16.00

 Vineri, 03 octombrie 2014, de la ora 16.00, in curtea interioara a Primariei Municipiului Sibiu, are loc lansarea volumului autobiografic ”Pas cu Pas” semnat de Klaus Iohannis.

Cartea „Pas cu pas” retraseaza momentele cheie ale vietii publice a lui Klaus Iohannis – unele insotite de fotografii reprezentative –, cu unele incursiuni in viata sa privata. Totodata, regasim povestiri si istorii sibiene, cat si ideile domniei sale despre comunitate, administratie publica si multe altele.

Lansarea va avea loc in prezenta autorului, urmand sa aiba loc si o sesiune de autografe.

 TRANSMISIA ÎNCEPE LA ORA 16.00 ÎN PLAYERUL VIDEO DE MAI JOS!

 

INAUGURARE LOC DE JOACĂ ÎN VALEA AURIE – ORA 11.30

Primăria a finalizat amenajarea unui nou loc de joacă în cartierul Valea Aurie (în spatele Bisericii situate pe strada Ludoș) și a amplasat noi echipamente în locurile de joacă din cartiere.

Primarul Klaus Iohannis va fi prezent vineri, 3 octombrie, la ora 11.30 în locul de joacă nou amenajat în cartierul Valea Aurie pentru a marca oficial încheierea proiectului din acest an care a vizat locurile de joacă.

VEZI ÎNREGISTRAREA EVENIMENTULUI!


*Programul transmisiilor poate avea modificări și pot apărea și alte transmisii live pe parcursul zilei

Ultima oră

Comentariul meu