alina eremia, stela enache, maxim, ghiță ciobanul și mulți alții vin la festivalul mustului din sibiu

Târgul Obor găzduiește între 3 și 5 octombrie prima ediție a Festivalului Mustului. Eveniment este destinat atat vizitatorilor cat si viticultorilor, apicultorilor , producatorilor dar și iubitorilor de distracție.

 

Festivalul Mustului se doreşte a fi un loc unde vizitatorii pot admira demonstratii, pot participa in cadrul conferintelor sustinute, insa totodata se pot relaxa prin petrecere si voie buna asociate cu mancare de calitate la preturi accesibile.

Pentru ca evenimentul sa fie complet si pentru ca atmosfera sa fie una speciala organizatorii vin in intampinarea vizitatorilor cu concerte pentru toate varstele.

Concerte atractive
Vineri vor fi prezente pe scena festivalului Alina Eremia si Ana Baniciu, din Lala Band.
Sambata vor concerta Stela Enache, Ileana Sipoteanu si trupa Maxim, iar duminica vom avea un recital de dansuri si muzica populara prezentate de scoala de dansuri populare Ioan Macrea, Ansamblul Cununa din Agnita, Razvan Nastasescu, Traian si Camelia Stoita, Sebastian Stan si Nineta Popa.

Ghiță Ciobanul prezent la eveniment
Ghiţă Ciobanul va fi şi el prezent la acest eveniment, cu un stand special amenajat.

De asemenea există standuri cu produse tradiționale și zone gastronomice special amenajate în locația din Târgul Obor.

De asemenea Fresh din Mere de Iteşti vine la Festivalul Mustului de la Sibiu

„Dorim ca prin acest proiect să învăţăm oamenii să aprecieze munca agricultorilor şi mai mult calitatea produselor tradiţionale. Cum bine ştim atât în ţară dar mai mult în afară, tema produselor tradiţionale şi bio a luat o mare amploare în mass media. Vrem de asemenea să evidenţiem valorile, tradiţiile şi obiceiurile româneşti şi mai ales cele ale Mărginimii Sibiului. Ne-am propus să promovăm prin cântec şi dans popular frumuseţea artei populare româneşti deoarece avem tradiţii precum cele din Mărginimea Sibiului”, spun organizatorii acestui eveniment.

Festivalul Mustului este un eveniment cofinanţat de Consiliul Local Sibiu prin Agenda Culturală a Municipiului Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu