alex filip vine la sibiu pe bicicletă

Unul dintre  primii campioni care au confirmat prezența la prima ediție a Sibiu Rally Challenge este Alex Filip, dublu campion la două roți motrice și participant anul acesta în Campionatul European de Raliuri.  Alex Filip va concura cu aceeași mașină cu care a terminat pe podium în Raliul Greciei – un Renault Clio S3 dar până la Sibiu va face deplasarea pe bicicletă. El va susține cu această ocazie proiectul SOS Satele Copiilor Cisnădie, respectiv pe cei 70 de copii de acolo care vor putea merge la școală.

Un mic Ciclaton
„O mână de pasionați de ciclism, în frunte cu Alex Ciocan care este ciclist de performanță, organizează Ciclaton și vor parcurge în 5 zile cam 650 km. Ei fac asta pentru a atrage atenția asupra cauzelor din domeniul educației care au mare nevoie de sprijinul nostru. Din păcate eu nu pot participa la acest proiect, dar am decis să vin la Sibiu Rally Challenge pe bicicletă pentru a susține aceeași cauză și pentru a-i convinge și pe pasionații de sporturi cu motor să se implice și să doneze pentru susținerea acestui proiect”, a spus Alex Filip într-un comunicat remis de Sibiu Rally Challenge.

Alex va pleca miercuri, 8 octombrie, de la București și va parcurge aproximativ 280 km până la Sibiu. „Recunoașterea traseului începe de joi așa că nu-mi permit să pierd timpul pe drum. Voi ajunge cu siguranță la timp pentru a participa la unul dintre cele mai frumoase proiecte din lumea sporturilor cu motor de la noi”, a mai adăugat campionul.

Aflat la prima ediție Sibiu Rally Challenge, festival dedicat sporturilor cu motor, se desfășoară în perioada 9 – 12 octombrie și este în același timp o competiție la care pot participa mașini clasice, mașini de competiție și orice alte vehicule din lumea sporturilor cu motor pe patru roți.

Fotografii, hărți, documente oficiale și formularul de înscriere pot fi accesate pe site-ul oficial www.raliulsibiului.ro.

auto - erc barum rally 2014

Ultima oră

Comentariul meu