transmisii live video joi pe ora de sibiu: vezi înregistrările evenimetelor! (update)

Ora de Sibiu completează începând de joi, 2 octombrie informațiile oferite publicului cititor. Site-un nostru va trasmite în DIRECT cele mai importante evenimente publice, culturale, sportive și de altă natură în sistem live-video.

 

Ora de Sibiu vă oferă de astăzi posibilitatea de a viziona în direct în sistem live-video cele mai importante și concludente evenimente care au loc în Sibiu și nu numai.

Astfel vă vom oferi posibilitatea de a vedea ”pe viu”, conferințe de presă, evenimente culturale, sportive, întâlniri de afaceri, lansări de carte, vernisaje de expoziții, etc, în sistem video.

 

PROGRAM TRANSMISII LIVE, JOI 2 OCTOMBRIE

 Conferința Business to People, 2 octombrie 2014 – ORA 11:15

 Centrul de Informare și Asistență în Afaceri INFOBiz organizează cea mai importantă conferință de business din Sibiu – Business to People. Evenimentul ce va avea loc în data de 2 octombrie, ora 12.00, la Centrul de Afaceri, va reuni 300 de antreprenori din Sibiu.

În cadrul evenimentului 10 antreprenori vor dezvălui secretele afacerilor de succes. Dacă ești întreprinzător și vrei să afli cum un sibian a transformat o investiție de 100 de dolari într-un business online de peste 40 milioane de dolari, cum o tradiție de familie susținută cu banii de nuntă a devenit o afacere de succes, dar și cum o strategie bună de real time marketing susține poziția de lider al unui jucător important de pe piață anunțurilor, atunci nu rata Conferința Business to people.

VEZI ÎNREGISTRAREA CONFERINȚEI ÎN PLAYERUL DE MAI JOS!

 CONFERINȚĂ DE PRESĂ CĂTĂLIN PREDOIU – ORA 15.00

Prim-vicepreşedintele PDL Cătălin Predoiu, susține o conferință de presă la Sibiu. Aceasta are loc la sediul PDL Sibiu cu începere de la ora 15.00.

La conferință participă și Raluca Turcan, președinte PDL Sibiu.

VEZI ÎNREGISTRAREA TRANSMISIEI LIVE ÎN PLAYERUL DE MAI JOS!

Cybersecurity în România, joi, 02 octombrie, ora 18:00

Sala mare de ședințe a Consiliului Județean Sibiu

Aflat deja la a doua ediție, Congresul Cybersecurity în România (“Cybersecurity in Romania”) are loc la Sibiu, în perioada 1-3 octombrie.

Evenimentul reunește 74 de speakeri reprezentând instituții publice sau companii private din 29 de țări: vorbitori proeminenți, atât din sectorul public cât și din cel privat, români, dar și din țările din regiune (Bulgaria, Cehia, Croația, Kosovo, Macedonia, Moldova, Ucraina, Slovenia) cât din aproape toate țările din UE, America de Nord și Japonia. România va fi reprezentată de unele dintre cele mai de seamă persoane cu atribuții în domeniul securității cibernetice.

VEZI ÎNREGISTRAREA CONFERINȚEI DE PRESĂ!

Ultima oră

Comentariul meu