sibiancă înșelată prin metoda ”accidentul”. femeia a plătit pe loc 10.000 de lei unor borfași!

În cursul acestei zile, 5 persoane au sesizat telefonic Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Sibiu cu privire la faptul că persoane necunoscute au încercat să le înşele folosind metoda „Accidentul”. În una dintre situaţii, victima a dat curs solicitării, prejudiciul creat fiind de 10.000 de lei.

 

Mediatizarea noii metode folosite de infractori pentru a obţine sume de bani, cunoscută sub numele metoda „Accidentul” şi-a atins scopul în cazul a patru persoane sunate în cursul acestei zile pentru a oferi bani unor persoane necunoscute însăm în cazul unei a cincea persoane vârstnice, cum era de aşteptat, infractorii şi-au atins ţinta.

O familie din municipiul Sibiu a fost înşelată astăzi de persoane necunoscute cu suma de 10.000 de lei. Aceştia au folosit metoda devenită deja clasică, a accidentului, creându-le o stare de panică şi obţinând astfel, 10.000 de lei.

”După conversaţia telefonică în care unei femei, unei mame, i-a fost prezentată „tragedia” prin care trece fiul ei, aceasta a înmânat unei persoane care s-a prezentat la uşa sa suma de 10.000 de lei pentru a-şi salva copilul. Evident, povestea era una inventată!”, spune Luciana Balteș, purtător de cuvânt la IPJ Sibiu.

 

Ultima oră

Comentariul meu