cartea lui iohannis, lansată vineri la primăria sibiu. ediulul vine să dea autografe!

Momente cheie ale vieții sale publice, copilăria printre zidurile orașului vechi, istorii personale, căsătoria cu soția sa Carmen, întâmplări, întâlniri care spun ceva despre Klaus Iohannis. Toate incluse în volumul autobiografic „Pas cu pas” ce urmează a  fi lansat mâine, 3 octombrie, începând cu orele 16:00, în curtea interioară a Primăriei Sibiu.

Un primar pe care nu mulți sibieni îl cunosc îndeaproape și care, cu ocazia candidaturii la președenția României, își dezvăluie multe secrete, înăuntrul dar și în afara volumul său biografic.

„Am încercat să refac traseul profesional care m-a adus de la catedra de fizică în ipostaza de candidat la președenție. Am inclus și lucruri personale dar nu neapărat pentru a răspunde curiozității celorlalți”, spune Iohannis într-un comunicat transmis de Librăria Habitus, organizator al evenimentului.

Nu credeam că o să stau așa mult la primărie

M-am născut pe 13 iunie 1959, la Sibiu, într-o familie modestă de saşi transilvăneni. Deși părinții mei au emigrat în anii ’90 în Germania, eu am ales să rămân în Sibiu”, spune Klaus Iohannis pe site-ul propriu. A fost profesor la diferite şcoli şi licee din Sibiu şi din împrejurimi, iar, între 1989 şi 1997, a predat fizica la Colegiul Naţional „Samuel von Brukenthal” din oraşul natal. Din 2000 este primar al Sibiului, funcție despre care spune că nu se aștepta să o ocupe atât de mulți ani. „N-am crezut nicio­dată c-o să stau atâta timp la primărie. Nici nu cred că este bine ca cineva să ocupe o astfel de funcţie prea multă vreme, chit că am cunoscut primari care au rămas pe loc şi peste 30 de ani” spune el.

Volumul „Pas cu pas” a apărut la începutul acestei săptămâni în librării la Curtea Veche Publishing. Mai puțin de 200 de pagini, pentru 15 lei și acces nelimitat la partea pe care Klaus Iohannis vrea să o expună, în prag de alegeri, sibienilor.

 

 

Ultima oră

Comentariul meu