arest la domiciliu pentru directorul dsv sibiu. mirela olteanu, cercetată sub control judiciar!

Directorul Direcției Sanitar Veterinare din Sibiu, Şerban Ţichindelean, a fost arestat la domiciliu pentru 30 de zile. Consilierul juridic Mirela Olteanu a scăpat mai ieftin și va fi deocamdată cercetată sub control judiciar pentru fapte de corupţie. Decizia Tribunalulului Albanu este însă definitivă.

 

Potrivit unui comunicat al Tribunalului Alba, instanţa a respins, marţi, propunerea formulată de DNA – Serviciul Teritorial Alba Iulia de arestare preventivă a directorului DSVSA Sibiu, Şerban Ţichindelean, şi a consilierului juridic al instituţiei Mirela Olteanu, reţinuţi pentru fapte de corupţie şi răspândirea bolilor la animale.

 

Conform sursei citate, în cazul directorului DSVSA Sibiu, Şerban Ţichindelean, Tribunalul Alba a dispus arestul la domiciliu pentru o perioadă de 30 de zile şi respectarea obligaţiilor prevăzute de lege în acest caz, iar pentru consilierul juridic al instituţiei Mirela Olteanu măsura cercetării sub control judiciar.

 CITIȚI ȘI: Motivele ARESTĂRII lui Tichindelean și Olteanu: Abuzuri în serviciu și prejudiciu de 1,8 milioane lei. UITE DOVADA!

Decizia Tribunalului Alba nu este definitivă şi poate fi atacată în termen de 48 de ore, iar competenţa de judecare a contestaţiei revine Curţii de Apel Alba Iulia.

 VEZI ȘI: VIDEO FOTO DESCINDERI DSV Sibiu: Directorul acuzat de favoritisme pentru firma soției și fiului său! 

Procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) de la Alba i-au reţinut, luni, pe Constantin Șerban Ţichindelean, director executiv al DSVSA Sibiu, pe care îl acuză de opt fapte de abuz în serviciu dacă funcţionarul a obţinut pentru sine sau pentru altul un folos necuvenit, conflict de interese şi răspândirea bolilor la animale, şi pe Cosmina Mirela Olteanu, consilierul juridic al DSVSA Sibiu, pe care o acuză de două fapte de abuz în serviciu, dacă funcţionarul a obţinut pentru sine sau pentru altul un folos necuvenit, în forma complicităţii.

Sursa: mediafax.ro

Ultima oră

Comentariul meu