video foto a rămas cu capul prins între ușile unui autobuz tursib

Clipe de coșmar pentru un bărbat în vârstă de 75 de ani. Omul a rămas cu capul prins între ușile unui autobuz de pe traseul 12, într-o stație de pe Bulevardul Mihai Viteazu.

 

Incidentul s-a petrecut miercuri după amiază în jurul orei 13.10. Un bărbat în vârstă de 75 de ani a încercat să coboare din autobuz în timp ce șoferul tocmai ce închidea ușile acestuia.

Omul a rămas blocat între cele două uși și nu s-a mai putut mișca, fiind solicitat ajutor în acest sens.

”Incidentul a avut loc în stația de autobuz din dreptul Bisericii de pe Bulevardul Mihai Viteazu. Un vârstnic a rămas blocat între uși, în zona gâtului”, a explicat Elena Welter, de la IPJ Sibiu.

 

Deblocat de șoferul autobuzului

Șoferul autobuzului a fost cel care a observat că ușile au rămas blocate și pasagerul nu a putut să coboare.

Omul a sunat la 112 pentru a cere ajutor și până la sosirea medicilor a reușit și deblocarea ușilor.

Bătrânul are 75 de ani și este din Municipiul Sibiu. Medicii ajunși la fața locului i-au acordat primul ajutor, dar acesta nu a ajuns la Spital.

”Bătrânul a refuzat transportul la spital”, a mai spus Elena Welter, de la IPJ Sibiu.

 

Amendă de 810 lei

Șoferul autobuzului, un bărbat în vârstă de 39 de ani s-a ales cu o amendă de 810 lei. ”Acesta a fost sancționat în baza articolului 151, punctul C, din HG 1391/2006”, a mai spus Elena Welter de la IPJ Sibiu.

Autobuzul (foto sus) care circula pe traseul 12, aparține celor de la Tursib. Acesta nu și-a mai continuat călătoria, călătorii fiind preluați de alte autobuze.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. Din cauza la toti batranii care se plimba degeaba cu autobuzu si se misca foarte incet in loc sa stea in casa primeste amenda soferul……..