csu sibiu a eliminat oradea în cupă! video cu reacțiile de la final ale antrenorilor!

CSU Sibiu a învins miercuri seară pe CSM Oradea cu 82-80 și s-a calificat în turul doi al Cupei României. Calotă a fost amfitrionul principal al meciului, cu 20 de puncte înscrise, 5 recuperări și 4 pase decisive.

 

CSU a învins Oradea la aceeiași diferență de puncte ca și în tur. Sibiul a dominat mai clar decât o arată scorul final, această partidă.

Oaspeții au condus cu 5-0 pe tabelă în primele minute, dar a fost un simplu foc de paie. Sibienii lui Perisic au redresat repede jocul și au terminat primele zece minute cu un avantaj de 11 puncte, scor 25-14.

Oradea a recuperat patru puncte din handicap până la pauza mare grație lui Hatten și Markovic, dar chiar și așa tabela a indicat un 39-32, meritat în favoarea Sibiului.

De la cabine au revenit mai motivați tot jucătorii de la CSU. Calotă&co au menținut ecartul pe tabelă față de orădeni și chiar l-au mărit pe final de sfert trei, cu 10 minute înainte de final scorul fiind de 61-51.

Orădenii au dat semne că pot reveni în meci și s-au apropiat amenințător pe tabelă. Cu 10 secunde înainte de final Sibiul mai avea avantaj un singur punct, scor 78-77, dar speranțele oaspeților au fost ruinate de Bojovic, iar CSU s-a impus meritat cu 82-80.

Victoria asigură Sibiului calificarea în turul următor al Cupei României.bojovic

CSU:

Calotă 20, Bojovic 16, Seals 12, Lăpuște 3, Popovic 17, Bubnic 4, Lee 10.

CSM:

Hatten 20, Markovic 18, Popescu 3, Dillon 16, Subotic 4, Krapic 5, Țibârnă 6, Pantic 8.

 DECLARAȚII DUPĂ MECI:

Milan Mitrovic (CSM ORADEA): Sibiul a jucat mai bine decât noi astăzi

Vreau să felicit pe antrenorul Perisic și pe cei de la CSU pentru victorie și le doresc succes mai departe. Meciul a fost foarte dificil pentru noi și asta pentru că avem câțiva jucători accidentați care ne-au lipsit astăzi. (..) Știam că Sibiul este o echipă foarte bună. (…) Am încercat să profităm de greșelile adversarului, dar acesta nu ne-a permis. (..) Am avut și o situație specială la echipă pentru că mama antrenorului nostru a decedat și este dificil. (..) Sibiul a jucat mai bine decât noi astăzi.

 

Miodrag Perisic (CSU Sibiu): Sunt satisfăcut de victoriile cu Oradea

Am să fiu scurt. Este foarte greu să joci cu o echipă ca Oradea în decurs de câteva zile. Două meciuri în șase zile este dificil. (..) Victoria este foarte importantă pentru noi. (..) Sunt foarte satisfăcut de meciurile cu Oradea, mai ales că victoriile vin în fața unei echipe extrem de bună. (…) În campionat va fi cu siguranță un alt meci, total diferit față de azi. Și noi și ei vom avea deja până atunci câteva meciuri jucate. Va fi altceva. (..) Imporant pentru noi după victoria aceasta este că mai avem un pic de timp să ne punem la punct până încep meciurile tari din campionat.

foto:csufans.ro

VEZI TOATE DECLARAȚIILE DE LA FINALUL MECIULUI MAI JOS!

Ultima oră

Comentariul meu