lucrări în sibiu: giratoriul de la cimitirul municipal este gata. lista străzilor care intră în reparații!

Noul sens giratoriu de pe Calea Dumbrăvii, din zona intrării principale în Cimitirul Municipal, este funcțional de vineri, 26 septembrie, traficul în zonă desfășurându-se în conformitate cu regulile aplicabile într-un sens giratoriu.

 

Lucrarea a fost realizată de SC DPC SA, contractul având o valoare de aproximativ 330.000 de lei. În cadrul acestuia au fost realizate și racordurile cu străzile adiacente, au fost mutați stâlpii de iluminat, reamenajate bordurile, create insulele și reamenajat carosabilul.

 

În această săptămână au început lucrările de reparații pe strada Henri Coandă. Această stradă face parte din pachetul de străzi licitat de Primăria Sibiu pentru execuția de reparații, constructorul declarat câștigător fiind asocierea SC DPC SA- SC Comtram SA – SC Geiger Transilvania SRL. Pe această stradă vor fi montate noi borduri, vor fi reparate trotuarele și va fi reabilitat carosabilul, lucrările urmând să se încheie la sfârșitul lunii noiembrie. În această primă etapă constructorul va lucra la borduri și trotuare astfel că parcarea va fi complet interzisă pe trotuar și lângă bordură, cu excepția parcărilor amenajate în fața unităților de producție din această zonă, mașinile care impiedică execuția lucrărilor urmând să fie ridicate.

 

Lucrări de reparații au început și pe străzile Grădinarilor, Lalelelor și General David Praporgescu, parte a aceluiași contract menționat mai sus. Până în data de 15 octombrie pe aceste străzi va fi înlocuit stratul asfaltic de uzură.

 

Ultima oră

Comentariul meu