starbucks coffee la sibiu? s-a anunțat când va fi inaugurarea!

Cel mai mare lanț de cafenele, va deschide o primă locație în municipiul Sibiu până la finele acestui an. Deși nu au dezvăluit locația exactă, Starbucks Coffee Sibiu, va fi poziționat în zona centrală a orașului. Deocamdată Starbucks România, NU a confirmat oficial această informație.

 

O veste extrem de importantă circulă în aceste zile printre iubitorii de cafea.

Una din mărcile cele mai celebre din lume urmează să își anunțe prezența în orașul nostru. Vorbim de Starbucks Coffee, lider mondial în comercializarea și prăjirea cafelei.

Deocamdată a fost înființată pagina de facebook a Starbucks Coffee Sibiu, acolo unde au fost oferite și primele detalii vizavi de locația unde această unitate va funcționa

”A venit timpul ca acest oras minunat sa primeasca o cafea pe cinste! In curand in Sibiu, Starbucks Coffee” , se arată într-o primă postare pe pagina de Facebook a celor de la Starbucks Coffee Sibiu.

Deschidere programată la finele acestui an

Cei de la Starbucks Coffee Sibiu au dezvăluit deocamdată când va fi deschiderea locației din fosta capitală culturală europeană din 2007.starbuks 2

”Suntem entuziasmati sa va anuntam ca in preajma sarbatorilor de iarna va avea loc marea deschidere!”, se mai arată într-o postare de pe pagina oficială de Facebook a celor de la Starbucks Coffee Sibiu.

UTIL: Ai grijă de tine. Cele mai eficiente metode să îți menții imunitatea

Se vehiculează și o locație unde va fi cafeneaua, respectiv în zona centrului istoric al Sibiului, informația nefiind însă confirmată oficial.

Deocamdată Starbucks România, NU a confirmat oficial această informație.

Cine este Starbucks Coffee

Starbucks Coffee Company este liderul mondial în comercializarea şi prăjirea cafelei, dar şi o marcă de cafea de renume, cu mai mult de 14.000 de cafenele în America de Nord, Europa, Orientul Mijlociu, America Latină şi Coasta Pacifică.starbuks

Câteva localuri Starbucks sunt în interiorul spațiilor comerciale de alt gen, precum supermarket-uri sau librării (cu toate că aceste localuri nu sunt nici deținute și nici operate de companie).

Unde găsim Starbucks Coffee în România

Starbucks Coffee are la ora actuală deschise un număr de șase cafenele în București și câte una în Timișoara și Cluj Napoca.

VEZI ȘI: BEI CAFEA ACASĂ? Zece motive ca să nu mai arunci zațul de cafea

În noiembrie 2008, Starbucks Coffee Company Starbucks este cel mai mare lanț de cafenele din lume. număra peste 16.000 de locații în 44 de țări, fiind lider mondial în prăjirea cafelei și vânzarea cu amănuntul.

 

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu