foto 1500 de sibieni la lansarea candidaturii iohannis pentru prezidențiale. soția carmen, în primul rând

Aproape 1.500 de persoane care au fost prezente pe 27 septembrie 2014, la evenimentul de lansare a candidaturii lui Klaus Iohannis din Piaţa Victoriei. Carmen Iohannis, a fost și ea prezentă în primul rând.

 

”Le mulţumesc tuturor membrilor Partidului Naţional Liberal şi Partidului Democrat Liberal, respectiv Alianţa Creştin Liberală, care au fost alături de Klaus Iohannis la acest eveniment important.

Le mulţumesc tuturor simpatizanţilor din Sibiu care au dorit să fie alături de noi în Piaţa Victoriei, la Bucureşti!

Le mulţumesc în mod deosebit colegilor de la Forumul Democrat al Germanilor din România care au fost prezenţi şi au susţinut cu interes maxim această lansare.

Le mulţumesc tuturor sibienilor care au avut încredere în domnul Klaus Iohannis în anul 2000, 2004, 2008 şi în 2012 pentru că l-au ales primar al Sibiului.

Datorită dumneavoastră, astăzi Sibiul este o carte de vizită şi datorită dumneavoastră România are cel mai bun candidat pentru preşedinţie! carmen iohannis

Vă mulţumesc şi vă rog să nu ne oprim aici, pentru că Sibiul trebuie să dea viitorul preşedinte al României”, a spus Mircea Cazan, președintele PNL Sibiu.iohannis candidatura 2

”Dragi sibieni, haideţi să mergem până la capăt şi să acordăm votul şi încrederea lui Klaus Iohannis, şi aşa cum i-am dat încrederea şi puterea să administreze atât de bine Sibiul, aşa să îi dăm acum încrederea şi puterea pentru a conduce România, ca să facă din ţara aceasta ceea ce a făcut pentru Sibiu. iohannis candidatura

Sunt mândru că sunt sibian, sunt mândru că viitorul preşedinte al României este dat de sibieni”, a mai spus liderul liberalilor din Sibiu.

 

Ultima oră

Comentariul meu