sibiul, debut cu dreptul în nou sezon. victorie la oradea!

CSU Sibiu s-a impus meritat la Oradea cu 81-83 (31-19;18-28; 22-21;10-15), la capătul meciului tur din Cupa României. Sibienii au avut în Bojovic și Lee, cheia victoriei în fața celor de la CSM.

 

Miodrag Perisic, antrenorul sibienilor, s-a declarat mândru de elevii săi. ”Sunt foarte mulțumit că băieții au dat maximul din ce puteau ei. În acest moment echipa este întregită și putem lucra mai mult la tactică. Sper să fim tot mai buni. Sunt mândru de ei”, a spus Perisic, la finalul partidei cu Oradea.

Căpitanul Milos Bojovic a fost cel mai eficace jucători al Sibiului, acesta reușind 32 de puncte și 8 recuperări.

Revenirea lui Christopher Lee s-a dovedit de bun augur, pivotul american totalizând, la finalul partidei 16 puncte și 4 recuperări. Octavian Popa Calotă a făcut și el un meci bun, reușind să strângă 15 puncte, pentru echipa sa și 5 recuperări.

Au mai marcat pentru CSU Atlassib Sibiu: Slobodan Popovic-8p, Flavius Lăpuște-4 p, Brandon Johnson -4p, Levar Seals-2p, Drazen Bubnic-2p.

Returul primei manșe a Cupei României, dintre CSU Atlassib Sibiu și CSM Oradea, se va disputa miercuri, 1 octombrie 2014, la Sala Transilvania din Sibiu, de la orele 18:00.

foto: Pagina Oficială de Facebook CSM Oradea

 

Ultima oră

Comentariul meu