super competiție de fotbal pentru copiii de grădiniță, sâmbătă la sala transilvania

Copii de la gardinitele din municipiul Sibiu si din localitatile din judet, cadre didactice, parinti, personalitati locale sunt invitați sâmbătă să participe la un eveniment special la Sala Transilvania din Sibiu.

 

Evenimentul are loc în data de 27 septembrie 2014 la Sala Transilvania din Sibiu cu începere de la ora 10.

Se asteapta participarea a peste 20 de grădinițe din mediul urban de pe tot teritoriul judetului Sibiu.

La aceasta actiune vor participa si parintii copiilor care impreuna cu cadrele didactice se vor transforma in sustinatorii din tribuna, a micutilor participanti, astfel incat acestia sa simta sprijinul lor, dar si spiritul de competitie.

La nivel judetean, coordonarea si monitorizarea este realizată de FC Atletic Star Sibiu, club care va asigura toate conditiile de desfasurare a unei competitii.

”Vrem să promovăm sportul și mișcarea încă de la vârste fragede. Acesta este scopul declarat al competiției noastre”, spune Darius Mara, unul din inițiatorii acestui proiect.

Suprafata de joc a Salii Transilvania va fi impartita in trei terenuri de joc, iar durata de desfasurare a unei partide este de 15 minute, astfel incat sa poata participa si rezervele.

Meciurile vor fi conduse de arbitri delegati de asociatia judeteana de fotbal sau personalitati din lumea fotbalului (locale sau nationale).

 

Ultima oră

Comentariul meu