video cum arată primul clip publicitar cu iohannis candidat la alegerile prezidențiale

Edilul Sibiului beneficiază de câteva zile de un clip de promovare care circulă pe Facebook și youtube. Klaus Iohannis are și un mesaj în clipul care a fost făcut public în 22 septembrie.

 

În videoclipul publicat inițial pe canalul de youtube oficial al lui Iohannis, primarul Sibiului apare în timpul vizitelor sale făcute în mai multe localități din România, în ultimele luni.

”Pentru mine, întâlnirile cu oamenii rămân cel mai sincer și corect sondaj electoral. Mulțumesc celor 2,2 milioane de români care mi-au acordat încrederea și sprijinul lor, semnând pentru susținerea candidaturii mele! Împreună, putem face România prosperă și puternică, România respectului!”, spune Iohannis în mesajul postat alături de acest clip

Remintim că primarul Sibiului și totodată președintele PNL, Klaus Iohannis, a depus sâmbătă după amiază dosarul cu candidatura sa la Președinția României. Iohannis a mers personal la Biroul Electoral Central printre cele 2,2 milioane de semnături aflându-se și cele aproximativ 70.000 din județul Sibiu.klaus 2Klaus Iohannis a arătat celor de la BEC că el a strâns peste 2.200.000 de semnături, afirmând că a intrat în cursa electorală pentru a face altfel de politică.
[fvplayer src=”http://youtube.com/watch?v=PmR9OFSSKx0″ splash=”https://i.ytimg.com/vi/PmR9OFSSKx0/maxresdefault.jpg” caption=”Pas cu pas, pe drumul drept”]
 

Ultima oră

Comentariul meu