se redeschide sauna de la baia neptun. primăria sibiu a modernizat-o (foto)

Sauna Băii Populare Sibiu se redeschide publicului marți, 23 septembrie, după lucrări importante de modernizare. Valoarea lucrărilor a fost de 130.081 lei, fără TVA, fonduri provenite din bugetul local.

 

 

Complexul saunei este alcătuit din 32 de cabine de sudație în care s-a refăcut zugrăveala și vopsitoria, o saună umedă și o saună uscată care au fost de asemenea igienizate prin zugrăvire și vopsire.

Fiind o saună romano-irlandeză, complexul include și două bazine, unul cu apă caldă și unul cu apă rece.

Ambele au fost repardosite, pereții fiind placați cu mozaic din sticlă. Și instalațiile de filtrare au fost înlocuite, curățarea apei din bazine făcându-se astfel conform cerințelor în domeniu.

Contractul de lucrări a presupus de asemenea și instalarea unui echipament de transfer termic şi a unor sisteme auto­matizate care să măsoare şi să controleze dozarea clo­rului şi PH-ul în procedurile de dezinfecţie şi tratare a apei din bazine.sauna baia neptun

Valoarea lucrărilor a fost de 130.081 lei, fără TVA, fonduri provenite din bugetul local.

Sibienii sunt așteptați să se bucure de acest spațiu modernizat, tariful pentru o oră fiind de 10 lei. De asemenea, se pot cumpăra abonamente pe o săptămână sau o lună, pensionarii beneficiind de reduceri, iar veteranii de război beneficiind chiar de gratuitate.

 

Ultima oră

Comentariul meu