csu sibiu își prezintă oficial lotul pentru noul sezon. declarații pe ora de sibiu!

CSU Atlassib Sibiu va prezenta marți seară lotul de jucători pe care antrenorul Miodrag Perisic se va baza în sezonul 2014-2015. Ora de Sibiu va transmite aspecte live cu declarațiile oficialilor CSU, de la evenimentul care are loc la Centrul de Afaceri de la ora 20.00.

 

Evenimentul programat marți seară se dorește a fi unul oficial, în cadrul căruia vor fii prezentați toți jucătorii din lotul clubului sibian, alături de staful tehnic al lui CSU.

De la ora 20.00 se vor anunța și obiectivele oficiale ale lui CSU în noul sezon și cel mai probabil va fi anunțat și numele jucătorului care îl înlocuiește pe lituanianul Zyle, plecat de la echipă din cauza unor probleme medicale.

De asemenea în cadrul evenimentului va fi lansat și noul slogan al echipei, ales în urma concursului ”CSU Atlassib Sibiu te provoacă la concurs! Propune un slogan!”.

CSU va debuta oficial în noul sezon, în deplasare, pe 26 septembrie, la Oradea, acolo unde va disputa primul meci din cele două programate pentru turul 1 din Cupa României.

Site-ul nostru va prezenta aspecte Iive cu declarațiile oferite de jucători și oficialii clubului, cu începere de la ora 20.00.

VEZI ÎNREGISTRAREA ÎN PLAYER-UL DE MAI JOS

Ultima oră

Comentariul meu