video iohannis și-a depus candidatura la președinție. iată ce a spus primarul sibiului!

Primarul Sibiului și totodată președintele PNL, Klaus Iohannis, a depus sâmbătă după amiază dosarul cu candidatura sa la Președinția României. Iohannis a mers personal la Biroul Electoral Central printre cele 2,2 milioane de semnături aflându-se și cele din județul Sibiu.

 

Klaus Iohannis a arătat celor de la BEC că el a strâns peste 2.200.000 de semnături, afirmând că a intrat în cursa electorală pentru a face altfel de politică.

 

„Mulțumesc celor peste 2.200.000 de alegători care au semnat pentru mine. Este un număr impresionant de semnături care s-au adunat în doar câteva săptămâni, într-un timp record. Acum a venit vremea faptelor. Oamenii mă cunosc, sunt mai puțin un om al vorbelor și mai mult un om al faptelor. Vreau să candidez pentru a face altfel de politică”, a declarat Iohannis, la BEC.

”Am foarte mare încredere în alegători”, a precizat el.

 

De asemenea, Vasile Blaga, prezent la eveniment, a subliniat faptul că Iohannis a strâns mai multe semnături decât Victor Ponta și PSD.
[fvplayer src=”http://youtube.com/watch?v=QDWvpANVDcg” splash=”https://i.ytimg.com/vi/QDWvpANVDcg/hqdefault.jpg” caption=”Iohannis si-a depus candidatura la prezidentiale”]

Ultima oră

Comentariul meu