ești din sibiu și vrei să lucrezi în germania? iată ce trebuie să faci!

Crucea Roșie Română, Filiala Sibiu recrutează și formează gratuit personal pentru îngrijiri vârstnici la domiciliu in Germania. Înscrieri se fac până pe data de 3 octombrie.

 

Crucea Roșie Română, Filiala Sibiu împreună cu Fundația Sozialtatzion Metzingen Sibiu oranizează o nouă selecție de personal petru formare profesională și angajare.

 

Selectă persoane pentru a participa la un curs de îngrijitori bătrâni la domiciliu și un curs de limba germană ( modulul 1), cu condiția angajării la finalul cursurilor în cadrul Fundației Sozialstatzion Metzingen Sbiu, pe perioadă nedeterminată și cu posibiliatea de a lucra în Germania.

 

Costurile cursurilor sunt asumate de Fundația Sozialstatzion Metzingen Sibiu, cursanții achitâd doar suma simbolică de 50 de euro.

 

Candidații ideali: persoane apte de muncă, fără persoane în întreținere, cu vârste peste 40 de ani care să dea dovadă de seriozitate, punctualitate, abilități gospodărești, persoane sensibile și înțelegătoare față de problematica vârstnicilor. Cunoștințele de limba germană constituie un avantaj.

 

Înscrieri se fac până pe data de 3 octombrie, urmând ca pe data de 6 octombrie începând cu orele 10.0 sa aibă loc selecția. Cursul de îngrjitori bătrâni la domiciliu va începe pe data de 13 octombrie.

 

Pentru mai multe informații legate de selectarea cursanțiilor, vă rugăm să ne contactați in intervalul orar 9.00 – 15.00 la următoarele numere de telefon:

 

Fundația Sozialstazion Metzingen Sibiu : 0763/ 811 293 sau 0747/ 800 510

 

Crucea Roșie Filiala Sibiu: 0741/ 118 975 sau 0269/ 217 646

 

 

Ultima oră

Comentariul meu