andrei i s-a făcut rău la mma sibiu 2014. vedeta a avut nevoie de sprijin! (foto)

Andra a fost prezentă joi seară la Media Music Awards în Piața Mare. Vedeta a avut însă parte de momente mai delicate și a fost la un pas să leșine din cauza unor probleme medicale. Soția lui Măruță a avut nevoie de ajutor din partea celor din staff-ul său.

 

Si, ce-i drept, nu trebuia sa ai studii medicale ca sa observi si sa intelegi ca artista era slabita si epuizata si nu se simtea in elementul ei.

Ea si-a facut aparitia in zona artistilor reuniti la Media Music Awards imbracata in tinuta sa eleganta de scena si purtand pe umeri un trenci bleumarin la care a renuntat doar ca sa faca fotografii la panou, dupa care l-a imbracat din nou.

VEZI SI: VIDEO Grasu XXL la Sibiu: ”Bună Seara Brașov!”. Uite cum au reacționat spectatorii din Piața Mare de la MMA!

Sprijinindu-se de bratul unei persoane din staff-ul sau, cantareata s-a retras in culise, pasind atenta si zambind timid persoanelor care o priveau si intelegeau ca face eforturi sa nu-si arate suferinta.andra

NU RATA: Ținute extravagante la Media Music Awards Sibiu 2014. Iată care au fost cele mai cool și cele mai trăznite! (video si foto)

Tatal ei, care se afla la doi pasi de ea si o urmarea cu mare atentie, stia cu siguranta prin ce trece fiica sa. In tot acest timp insa, spectacolul din Piata Mare a continuat. mma4

Cateva ore mai tarziu a venit si randul Andrei sa ii fie inmanat premiul „Fast Like Award” la editia din acest an a „Media Music Awards”, artista fiind desemnata si votata favorita publicului dintr-un total de 55 de artisti.

CITEȘTE ȘI: SUPER FOTOGRAFII de la Media Music Awards Sibiu 2014 și imagini video ce nu s-au văzut la tv!

 

Aproape de miezul noptii, Andra a urcat pe scena si a sustinut un recital surprinzator in timpul caruia a dansat si a glumit cu persoanele din public, care, fireste, nici nu banuiau ce eforturi a facut pentru a duce seara la bun sfarsit.vunk-premiu-media-music-awards-2014

„Andra nu se simte prea bine. Are o stare de slabiciune si se pare ca o paste o gripa. E si foarte obosita. Nu are stari febrile, nu. Dar la Sibiu tot a venit. Nu avea cum sa lipseasca, sa-si dezamageasca fanii care au ales-o si au votat-o ca favorita”, ne-a declarat tatal Andrei.

sursa: wowbiz.ro

 

Ultima oră

Comentariul meu