Pastarnacul este o leguma radacina, care este de culoare alba sau galben pal, si are o putere de vindecare care ne ajuta sa scapam de nisip sau pietre la rinichi.
Din pacate, aceasta radacina de leguma nu este adesea folosita in bucataria noastra, dar medicina traditionala a dovedit eficienta sa asupra organismului uman, asa ca este timpul sa va concentrati asupra consumului acesteia, scrie BEWOMAN.RO.
El este binecuvantat cu un numar de fibre vegetale, care ajuta in mod eficient imbunatatirea florei intestinale, reduce nivelul ridicat de colesterol, imbunatateste digestia. Pastarnacul este potrivit pentru diete, ajuta la controlul apetitului, si actiunea sa contribuie la fiecare persoana supraponderala care vrea pentru a reduca greutatea.
Pastarnacul contine minerale valoroase pentru corpul nostru si vitamine. Cantitatea de vitamina K si C ne poate oferi doza zilnica de care avem nevoie pentru a imbunatati apararea organismului, sanatatea oaselor, dintilor si a gingiilor.
Acidul folic continut in pastarnac este un bun instrument pentru menținerea oaselor sanatoase si a sistemului nervos. Din cauza acestui acid a legumei, este recomandat pentru femeile care doresc sa ramana gravide. Pe langa toate celelalte substante care contribuie la sanatatea noastra, pastarnacul au minerale valoroase, cum ar fi potasiu, magneziu, fosfor si mangan.
Aceasta leguma este dotata cu proprietati puternice anti-cancer din cauza antioxidantilor care se gasesc in continutul cum ar fi falcarinol. In afara acestea, pastarnacul are un efect anticancer si detine proprietati inflamatorii si antifungice de invidiat.
Citeste mai mult pe BEWOMAN.RO