încă o victorie pentru csu în austria. un jucător este pe picior de plecare de la sibiu!

CSU Atlassib Sibiu a pierdut categoric în fața campioanei Austriei, UBC Güssing Knights, cu 97-72, dar a învins în ultimul meci al stagiului de pregătire pe BK Klosterneuburg, cu 99-78. CSU revine joi în țară. Lituanianul Zyle este pe picior de plecare de la Sibiu.

 

Echipa lui Miodrag Perisic a încheiat cuo victorie turneul din Austria.

După ce au fost învinși de UBC Güssing Knights, sibienii s-au răzbunat pe BK Klosterneuburg, cărora le-au administrat un categoric 99-78 (27-34;17-19; 20-24;14-22).

Cel mai activ jucător în acest ultim meci a fost Milos Bojovic (foto) cu 29 de puncte marcate. Pentru Sibiu au mai punctat Slobodan Popovic 18p, Flavius Lăpuște 11p, Brandon Johnson 11p, Georgian Păun 8p, Levar Seals 8p, Vlad Tincu 6p, Octavian Popa Calotă 6p și Norbert Pascu 2 puncte.

 

Încep meciurile cu miză

Sibiul debutează în acest sezon, în Cupa României cu CSM Oradea. Primul meci are loc în deplasare pe 26 septembrie, iar returul este programat pentru 1 octombrie, la Sala Transilvania, de la ora 18:00.

 

Pleacă Zyle?

Lituanianul Gediminas Zyle adus în această vară la CSU, pare să fie pe picior de plecare. Baschetbalistul de 26 ani a venit la echipă cu probleme medicale, probleme care par să nu se fi rezolvat.

În condițiile în care el a fost utilizat destul de puțin și în turneul din Austria și nu este refăcut, șansele acestuia de a rămâne la echipa pregătită de Miodrag Perisic sunt extrem de mici.

O decizie în acest sens va fi luată cel mai probabil în aceaste zile, de către conducerea echipei și antrenorul acesteia.

Ultima oră

Comentariul meu