foto – ce fac polițiștii locali din sibiu în timpul serviciului? joacă la pariuri!

Doi polițiști de la Poliția Locală a Municipiului Sibiu au fost surprinși de un cititor TOPUL MÂRLANILOR în timp ce puneau bilete la o casă de pariuri. S-a întâmplat cel mai probabil în timpul programului de lucru.

 

Doi angajați ai Serviciului Public de Poliție locală din cadrul Primăriei Sibiu au fost surprinși zilele trecute în timp ce făceau ”o mică razie” la o casă de pariuri din oraș.

Nu este vorba de îndatorire de serviciu, ci doar de una în timpul serviciului.

Cei doi agenți au intrat hotărâți într-o casă de pariuri din apropierea centrului istoric al Sibiului și s-au apucat să completeze bilete, în timp ce în stațiile de emisie – recepție se auzeau dialoguri ale colegilor lor cu dispecerul de la Poliția Locală.

”Au stat acolo destul de mult timp. Sincer am crezut că nu văd bine! Sigur erau în timpul programului. Aveau stațiile de recepție pornite și se și auzeau oameni cum vorbeau în difuzoarele acestora… E bine dacă își permit ca în timpul programului să meargă să pună la pariuri!”, ne-a spus cititorul care a trimis pozele pe topulmarlanilor.ro

CLICK AICI PENTRU MAI MULTE FOTOGRAFII!

Ia atitudine şi fă împreună cu Topul Mârlanilor recensământul nesimţitilor, mitocanilor, mârlanilor sau cum vrei să le mai spui celor de ale căror gesturi şi comportament pe stradă, în trafic, în autobuz şi în cele mai neaşteptate alte locuri te loveşti zilnic.

Împreună îi arătăm lumii întregi şi poate îi vindecăm de simptome şi oprim epidemia.

CLICK AICI ȘI PUNE SI TU UN MÂRLAN

 

 

Ultima oră

Comentariul meu