video cindrea și iohannis, prezenți la școli din sibiu pentru deschiderea noului an școlar. uite ce mesaje au avut!

Președintele Consiliului Județean Sibiu, Ioan Cindrea, a participat astăzi la deschiderea anului școlar 2014/2015, la două unități de învățământ. Primarul Klaus Iohannis a ales școala numărul 18 din Terezian pentru deschiderea noului an școlar.

 

Ioan Cindrea a fost prezent la ora 9:00, la Colegiul Național ”Gheorghe Lazăr” din Sibiu, acolo unde a adresat un scurt mesaj elevilor, profesorilor și părinților prezenți.

”Vă doresc sănătate și un an bun în care să învățați, să treceți încă o treaptă a pregătirii voastre ca elevi.Dascălilor prezenți aici vă mulțumim pentru tot ceea ce faceți în condiții pe care ne străduim să le facem mai bune. Mulțumesc și părinților pentru sprijinul pe care îl acordă elevilor, iar prezența mea aici e în semn de respect pentru ceea ce înseamnă Colegiul Gheorghe Lazăr pentru arhitectura învățământului sibian și național”, a spus președintele Consiliului Județean Sibiu.

O oră mai târziu a avut loc o altă ceremonie, emoționantă, organizată de Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă nr.1 din Sibiu, unde învață aproximativ 220 de copii cu nevoi speciale. Instituția este finanțată de Consiliul Județean, alături de alte patru școli speciale.

” Vă asigur că tot ceea ce ține de Consiliul Județean vom face cu suflet. Vrem ca toți acești copii cu nevoi speciale să aibă condiții deosebite. Vă doresc sănătate, putere de muncă și Dumnezeu să vă binecuvânteze” a transmis președintele Ioan Cindrea.cindrea ioan

Primarul a mers la Școala nr. 18

Primarul Sibiului, Klaus Iohannis a fost prezent și el la festivitățile dedicate deschiderii noului an școlar. Edilul a fost prezent în mijlocul elevilor și dascălilor de la Școala Generală nr. 18, acolo unde a adresat și câteva cuvinte celor prezenți.iohannis

”Dumneavoastră, stimați dascăli, aveți dificila, dar frumoasa misiune de a modela viitorii membrii ai comunității noastre, cu sprijinul părinților. Știu că faceți aceasta motivați de dăruire și puțini știu câtă muncă se ascunde în spatele unei ore bine predate și interesant prezentate. De aceea vă doresc spor la muncă în noul an școlar. Dragi elevi, m-am referit de multe ori la importanța educației în dezvoltarea unui om, în dezvoltarea unei comunități, în dezvoltarea unui popor. Educația este baza pe care o veți utiliza în viitoarele profesii. De aceea sper că veți lua în serios încă de pe acum viitorul dumneavoastră rol și puteți face aceasta tocmai prin învățătură.Închei prin a vă ura tuturor un an cu rezultate bune!”, a spus printre altele Iohannis.

Ultima oră

Comentariul meu