video foto o tânără motociclistă, a murit într-un accident la brateiu. a intrat cu motorul într-un tir!

O tânără din Reghin, în vârstă de 18 ani, și-a pierdut viața într-un accident avut loc la kilometru 60+900 pe DN 14, pe raza localității Brateiu.

 

Accidentul a avut loc vineri după amiază în jurul orei 17.30. O tânără în vârstă de 18 ani, domiciliată în Reghin (jud. Mureș), a decedat după ce motocicleta cu care era, a ajuns pe contrasens într-o curbă periculoasă la dreapta și s-a izbit de TIR.

Tânăra circula dinspre Sighișoara către Mediaș, iar din nefericire în urma impactului cu TIR-ul a căzut de pe motocicletă şi a fost strivită de autotren.

Şoferul TIR-ului, un bărbat în vârstă de 36 de ani, nu a putut face nimic ca să evite impactul, tânăra decedând pe loc.

Traficul pe DN 14 între Mediaş şi Sighişoara, a fost complet blocat timp de mai bine de două ore.

UPDATE

S-a dezechilibrat în curbă

Martorii care au asistat la această tragedie spun că tânăra s-a dezechilibrat în curbă și a ajuns sub roțile mastodontului. „Eu am văzut că în curbă a căzut și a ajuns direct sub TIR. Nu avea viteză foarte mare, dar s-a dezechilibrat chiar în curbă. Șoferul TIR-ului a tras pe dreapta, a oprit imediat, dar fata era deja moartă”, a spus un localnic din Brateiu, martor la accidentul rutier pentru Mediaș Breaking News Blog.accident brateiu 2

 

A avut viteză într-o zonă cu limitare de viteză

Polițiștii rutieri sosiți la fața locului spun că tânăra din Reghin nu a adaptat viteza într-o curbă unde de-a lungul timpului și alți șoferi și-au pierdut viața. „Pe Drumul Național 14, în zona kilometrului 60 + 900 de metri, conducătoarea unei motociclete nu a adaptat viteza într-o curbă periculoasă la drepta cu zonă de limitare 30 de kilometri/oră, s-a dezechilibrat, a căzut pe carosabil și a fost acroșată de un ansamblu TIR pe sensul de mers al TIR-ului. În urma accidentului, conducătoarea motocicletei și-a pierdut viața”, a spus agentul șef Vasile Uță din cadrul Biroului Poliției Rutiere Mediaș.
[fvplayer src=”http://youtube.com/watch?v=6eZKE_GJx5M” splash=”https://i.ytimg.com/vi/6eZKE_GJx5M/maxresdefault.jpg” caption=”Accident mortal motociclista Brateiu 1″]
Polițiștii rutieri încearcă acum să stabilească toate cauzele care au condus la producerea acestei drame. Mai sus găsiți imagini de la acest teribil accident rutier, precum și declarația lui Vasile Uță din cadrul Poliției Rutiere Mediaș.
[fvplayer src=”http://youtube.com/watch?v=d0_aqpujlZc” splash=”https://i.ytimg.com/vi/d0_aqpujlZc/maxresdefault.jpg” caption=”Accident mortal motociclista Brateiu”]
Sursa info, video si foto: Mediaș Breaking News Blog.

 

Ultima oră

Comentariul meu