focus festival, festivalul pentru oameni cu gusturi alternative, revine mâine la sibiu!

Focus Festival readuce în prim-plan muzica alternativă cu beat-uri care vor face Piața Mică să răsune. Tot ceea ce înseamnă muzica necomercială, precum indie, post punk, dub, hardcore, drum and base vor fi reprezentate pentru a doua oară la Sibiu, începând de mâine.

 

 

 

Evenimentul din acest an revine pe scena sibiană cu o noutate: toate trupele care vor cânta, vor urca pe o singură scenă amplasată în Piața Mică. Dekadens, After What, Kumm, Coma, Changing Skins, Light’s Out, Omul cu șobolani, Junkyard Heroes, I’m The Trip, Domino și Gojira & Planet H. DJ, reprezentanți ai genurilor “dub” și “drum & base” sunt doar câteva din vedetele festivalului.

Fiecare seară se va încheia în acordurile nebune ale Gojira & Planet H, Adub, Vlad F, Chris, DJ CampSauvage și New Disorder.

ocs

”Focus Festival aduce un aer “fresh” în spectrul evenimentelor muzicale organizate la Sibiu. Rock clasic, jazz, muzică clasică, toate se regăsesc pe agenda culturală a orașului, mai puțin acest curent alternativ care, în mod nejustificat, s-a dezvoltat underground, câștigând în ultimii ani din ce în ce mai mulți adepți. Scopul evenimentului este de a aduce la suprafață acest gen muzical și a oferi un loc de întâlnire pentru cei care fac parte din această comunitate alternativă”, se arată într-un comunicat de presă al evenimentului.

Accesul publicului la eveniment este liber.

Ultima oră

Comentariul meu