au făcut schimb la volan în fața polițiștilor la tălmăcel. acum s-au ales cu dosare penale!

Un tânăr de 28 de ani din Avrig și o tânără de 18 ani din Tălmăcel au încercat să păcălească polițiștii de la Rutieră și au făcut schimb de locuri la volan, chiar la câțiva metri în fața acestora. Ambii s-au ales cu dosar penal.

 

În data de 10 septembrie, în jurul orei 20.30, poliţiştii care acţionau pe strada Principală din satul Tălmăcel au observat în trafic un autoturism care a oprit brusc la mică distanţă de echipajul de poliţie, iar conducătorul auto şi pasagerul din dreapta au făcut schimb de locuri, după care autovehiculul a fost repus în mişcare.

 

Maşina a fost oprită de către poliţişti, care au constatat că la volan se afla proprietarul autovehiculului, un avrigean în vârstă de 28 de ani, iar pe locul din dreapta se afla o tânără în vârstă de 18 ani din satul Tălmăcel.

”Cei doi s-au ales cu dosare penale, tânăra pentru conducere fără permis, iar bărbatul pentru încredinţarea autovehiculului spre a fi condus pe drumurile publice unei persoane care nu posedă permis de conducere eliberat pentru nicio categorie de autovehicule. Poliţiştii continuă cercetările”, spun cei de la IPJ Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu