ce facem în acest weekend în sibiu. iată recomandările ora de sibiu!

Weekend-ul acesta le rezervă sibienilor o serie de evenimente, care mai de care mai speciale. Dintre acestea, de departe cel mai așteptat este Târgul Olarilor care readuce în Piața Mare atmosfera secolului XVIII.

 

 

Cei mai iscusiţi meşteri olari din toate colţurile ţării se vor reuni în centrul istoric al Sibiului, sâmbătă, 6 septembrie. Meşterii vor participa la ediţia cu numărul 48 a Târgului Olarilor, un eveniment organizat de Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale ,,Cindrelul-Junii Sibiului” în colaborare cu Muzeul ASTRA.

CLICK AICI PENTRU DETALII COMPLETE!

olari

Un nou eveniment sportiv de marcă va avea loc la Sibiu, astăzi, 6 septembrie. Competiția „Campionatele Naționale pentru seniori și senioare la culturism, clasic bodybuilding, body-fitness și physique” este unul dintre cele mai așteptate evenimente sportive ce va avea loc anul acesta.

CLICK PENTRU ALTE INFORMAȚII!

culturism

Sâmbătă, 6 septembrie 2014, în sala de expoziţie din Casa Artelor, Piaţa Mică, nr. 21, începând cu ora 16:00 va avea loc vernisajul expoziţiei temporare ,,Moştenirea familiei Sitar. Olăritul”. Totodată, va fi lansat primul număr al ,,Ziarului olarilor din România. Îndreptar pentru olari şi ceramişti”. 

În aceeaşi zi, expoziţia temporară ,,Frumos. Ceramic. Folositor. Ceramica de Sibiu”, va fi deschisă publicului la Casa Artelor, Piaţa Mică nr.21, în sala de conferinţă.

 

 

Ultima oră

Comentariul meu