un pas înainte pentru sănătate la sibiu la conferința ”prevenirea cancerului”! iată despre ce este vorba

Conferința „Prevenirea Cancerului”, susținută de prof. univ. dr. Pavel CHIRILĂ, va avea loc miercuri, 10 septembrie 2014, ora 18:00, la Bibioteca Județeană Astra din Sibiu, corpul B. Evenimentul va fi urmat de lansarea cărții „Prevenirea Cancerului ” – cu un studiu economic comparat”, scrisă de prof. univ. dr. Pavel Chirilă.

 

 

 

„Excesul de carne, lactate, dulciuri şi produse din făină albă constituie un prim pas greşit care poate să genereze în timp transformarea celulelor sănătoase în celule cancerigene. Astfel, că dacă limitezi consumul de grăsimi animale (carne, lactate, ouă), incluzi porţii generoase de legume, zarzavaturi, fructe, cereale integrale şi reduci alcoolul te fereşti de această maladie cruntă”, explică prof. dr. Pavel Chirilă.

Peste 78.000 de noi cazuri de cancer apar anual în România, în creştere cu aproape 4.000 faţă de 2008, iar 50.000 de oameni mor din cauza maladiilor oncologice, au anunţat reprezentanții Federaţiei Asociaţiilor Bolnavilor de Cancer. Datele sunt menţionate în cel mai recent raport al Agenţiei Internaţionale de Cercetare a Cancerului – GLOBOCAN 2012, potrivit căruia cancerul de plămâni este cel mai frecvent.

Prof. dr. Pavel Chirilă este doctor în ştiinţe medicale, profesor de Bioetică laică şi creştină, medic primar medicină internă cu supraspecializare în fitoterapie şi homeopatie. Este preşedintele Asociaţiei Române a Medicilor Fitoterapeuți (ARMF), medic naturist şi autor al mai multor lucrări în domeniu. Pe lângă Centrul Medical Naturalia a reuşit să construiască, cu sprijinul Comisiei Europene şi al unor fundaţii de caritate, aşezământul de tratare a bolnavilor de cancer şi leucemie în fază terminală, Centrul de Îngrijiri Paliative „Sfânta Irina”.

Manifestarea va fi precedată de o conferință de presă care va începe la ora 17:30.

Ultima oră

Comentariul meu