se dă admitere la teologie în sibiu. s-a stabilit data și cât costă taxa!

Înscrierea pentru concursul de admitere la Facultatea de Teologie Ortodoxă din Sibiu are loc între 8-11 septembrie, iar concursul are loc pe 12 septembrie. La Cluj-Napoca, înscrierile pentru admiterea la Facultatea de Teologie Ortodoxă au loc în perioada 5-6 septembrie, iar probele de examen vor avea loc în perioada 9-10 septembrie, informează Ziarul Lumina, Ediția de Transilvania.

 

 

 

La Facultatea de Teologie Ortodoxă „Sfântul Andrei Şaguna“ din Sibiu sunt scoase la concursul de admitere din această toamnă mai multe locuri bugetate şi cu taxă. Astfel, la ciclul de licenţă, candidaţii au posibilitatea să opteze pentru unul dintre cele şase locuri bugetate şi pentru cele 40 de locuri cu taxă de la secţia Teologie Pastorală. La nivel de Master, licenţiaţii se pot înscrie la admitere pentru cele şase locuri cu taxă de la secţia Teologie Sistematică.

Înscrierile pentru concursul de admitere încep luni, 8 septembrie şi se încheie joi, 11 septembrie. Concursul va avea loc pe 12 septembrie şi va consta pentru candidaţii la Teologie Pastorală dintr-o probă eliminatorie de verificare a dicţiei şi a aptitudinilor muzicale şi o evaluare psihologică. Concursul va continua apoi cu o probă scrisă de cunoştinţe religioase. Media de admitere este formată din 50% din media de la bacalaureat şi 50% media de la examenul de cunoştinţe religioase.

Candidaţii pentru locurile de la studiile de Master vor fi declaraţi admişi sau respinşi în urma unui concurs de dosare unde se va lua în considerare 100% media de la licenţă. Taxa de şcolarizare pentru anul universitare 2014/2015 este de 2700 de lei.

„Facultatea noastră îşi deschide porţile pentru tinerii care doresc să se pregătească pentru misiunea de preot şi pentru desăvârşirea pregătirii teologice. Le punem la dispoziţie o bibliotecă modernă, spaţii de studiu şi de petrecere a timpului liber şi toate condiţiile pentru ca la finalul cursurilor să facă cinste prestigioasei noastre instituţii şaguniene“, a spus decanul facultăţii sibiene, pr. prof. univ. dr. Aurel Pavel. Informaţii despre actele necesare la dosarul de înscriere şi despre admitere se pot obţine fie de pe site-ul facultăţii, fie de la secretariat.

Sursa: basilica.ro

Ultima oră

Comentariul meu