handbal club sibiu se confruntă anul acesta cu o serie dificilă în divizia a de handbal masculin.

Conform calendarului competiţional elaborat de către Federaţia Română de Handbal, echipa sibiană va evolua în sezonul 2014 /2015 în seria B a Campionatului Naţional de Handbal Masculin Seniori divizia A alături de alte 13 echipe.

 

 

 

Seria este destul de dificilă, atât prin prisma numărului mare de jocuri cât şi prin valoarea adversarelor, echipa noastră având ca adversari nume de tradiţie în handbalul românesc, precum Universitatea Cluj Napoca, Universitatea Craiova, Politehnica Timişoara II, CSM Oradea.

Campionatul debutează duminică 14 octombrie, pe teren propriu împotriva echipei Poli Timişoara. Jocul se va desfăşura la Sala Transilvania cu începere de la ora 16.00, urmând ca o săptămână mai târziu, tot pe teren propriu, să avem ca adversar Academia de Handbal Minaur Baia Mare.

”Intrarea la jocurile echipei noastre este gratuită, sperăm să avem parte de un număr cât mai mare de spectatori cărora le pregătim, ca şi în sezonul trecut, înainte de joc şi în pauza jocurilor, demonstaţii de minihandbal, karate, tombole cu premii şi alte surprize”, spun cei de la Handbal Club Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu