ioana maria vlas s-a rupt de lume într-un sat din sibiu. mărturie şocantă a "mamei fni"!

Ioana Maria Vlas, retrasă de mai bine de trei ani în satul Noul Roman din Judeţul Sibiu, a povestit ce a făcut în ultima vreme. Cinică din fire, de cum a răspuns la telefon ea ne-a spus că „încă mai trăiesc!”.

 

 

La cei aproape 70 de ani, Ioana Maria Vlas a spus că s-a rablagit, iar bolile bătrâneţii au început să îi facă probleme. Cu toate acestea, ea se încăpăţânează să nu se trateze, iar până la toamnă nu vrea să audă de doctori.

„O duc iaca aşa la bătrâneţe, cu problemele de sănătate nu am rezolvat nimic. În toamnă când se termină toate treburile prin grădină, atunci o să mă mai gândesc la problemele mele de sănătate. Eu în general le tratez cu indiferenţă, pentru că este singurul mod în care trebuie tratate. Mă mai vait de una singură, mai înjur şi cu asta basta!”, a spus Mama FNI.

Este la curent cu moartea lui Dinu Patriciu

Chiar dacă spune că nu mai prea dă atenţie televizorului, ea a aflat de moartea subită a milionarului Dinu Patriciu. „Mama FNI” ne-a spus că îi pare rău de el, întrucât era tânăr.

„Am văzut, eu nu mă uit la televizor, dar am aflat că a murit Dinu Patriciu. Ce să îi faci, viaţa este imprevizibilă şi poţi să ai avere şi tot aşa mori ca unul care este sărac lipit. Aşa că asta este o treabă care nu mai ţine de voinţa noastră, mie îmi pare rău inclusiv pentru el, vorba aia era tânăr, faţă de mine oricum era tânăr”, a mai povestit Ioana Maria Vlas.

„Eu am 70 de ani, m-am săturat, vă mărturisesc că m-am săturat!”

„Mama FNI” spune că s-a săturat de viaţă, dar nu vrea să moară. Ea doreşte să trăiască pentru a putea avea grijă de cei doi căţei ai săi. În restul timpului ea se ocupă cu grădina, pescuitul şi munca patriotică.

„Eu am 70 de ani, m-am săturat, vă mărturisesc că m-am săturat mi-a fost de ajuns. Deocamdată nu vreau, când o să vreau o să şi mor, dar deocamdată nu vreau că nu pot să îmi las căţeii care depind de mine. Sunt nişte suflete care depind atât de fantastic de om, încât nu pot să le las de izbelişte. În rest stau în grădină, la peşte, iar de curând am făcut şi muncă patriotică. Am făcut şi eu nişte chestiuţe aşa, mai mici, pentru o sărbătoare de-a satului, mie îmi sunt dragi oamenii, locul, cât am putut şi eu am ajutat. I-am învăţat pe copii să spună nişte versuri”, spune Vlas.

Sursa: cancan.ro

 

Ultima oră

Comentariul meu